Τετάρτη, 07 Μάιος 2014 16:10

Με τη θηλιά στο λαιμό ο Μεσσηνιακός

Γράφτηκε από τον

Ο Μεσσηνιακός κατάφερε να μην κερδίσει τον υποβιβασμένο και ουραγό Αρη Αιτωλικού και πλέον αναζητά ένα μικρό θαύμα για να αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στη Γ' εθνική.

Για την ακρίβεια οι "πράσινοι" είναι με τη θηλιά στο λαιμό.  Το μοιραίο θα αποφευχθεί μόνο με το "3 στα 3", αλλά και συνδυασμό αποτελεσμάτων. Ρεαλιστικά, η 6η της βαθμολογίας Αχαϊκή (43β.) και ο 7ος Παναρκαδικός (41β.) είναι αγκαλιά με την παραμονή, οπότε μένει μόνο μια θέση σωτηρίας. Ο Μ.Γ.Σ (36 β.). απέχει 2 βαθμούς από την θη Κόρινθο (38β.) που βρίσκεται πάνω από τη ζώνη, όμως δεν κυνηγά μόνο αυτή.  Η Βάρδα έχει έναν βαθμό περισσότερο από την καλαματιανή ομάδα, ενώ Μεσολόγγι και Ατρόμητος έχουν τους ίδιους βαθμούς με τον Μ.Γ.Σ. που υστερεί όμως και με τους δύο σε ισοβαθμία. Ο Μεσσηνιακός υστερεί και με την Κόρινθο και σαν μην έφθανε αυτό έχει να παίξει στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές με ομάδες που βρίσκονται πιο ψηλά από αυτόν στο βαθμολογικό πίνακα.
Την προσεχή Κυριακή θα υποδεχτεί τον δεύτερο Παναργειακό, ακολουθεί εκτός έδρας η 6η Αχαίκή και στο φινάλε το εντός έδρας ματς με την 5η Δόξα Ν. Μανωλάδας.
Αν χάσει έστω σ' ένα ματς βαθμούς, τότε θα πρέπει να συμβιβαστεί με την ιδέα του υποβιβασμού.
Ο Μεσσηνιακός πληρώνει τον πολύ κακό δεύτερο γύρο στο πρωτάθλημα, αλλά και το γεγονός ότι δεν ενισχύθηκε στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Και όχι μόνο αυτό, αλλά τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε χάνει και το βασικό του επιθετικό.
Ο Μαουρίτσιο Βιτάλι ζήτησε να φύγει για προσωπικούς λόγους και επιστρέφει στη Βραζιλία.