Τρίτη, 22 Σεπτέμβριος 2020 15:01

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: “Πέντε λεπτά ακόμα και θα... κερδίζαμε με Πανθουριακό”, λέει ο Τάκης Δρούγας

Γράφτηκε από τον

Αήττητη έφυγε το Σάββατο από το γήπεδο του Μεσσηνιακού η Α.Ε. Μάνης, παρότι μέχρι το 87’ ήταν πίσω στο σκορ με 2-0 από τον Πανθουριακό!

Οι φιλοξενούμενοι με γκολ των Κλέαρχου Αλεξανδρόπουλου και Θανάση Κλουβάτου, ισοφάρισαν και αν είχαν λίγο χρόνο ακόμα, θα έκαναν την ολική ανατροπή, σύμφωνα με τον Τάκη Δρούγα.

Ο τεχνικός της Α.Ε. Μάνης μιλώντας στην “Ε” στάθηκε στο χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του στην πρεμιέρα.

“Στο ημίχρονο μιλήσαμε με τα παιδιά και υπήρχε πίστη ότι μπορούμε να το γυρίσουμε. Κρατάω την αντίδραση της ομάδας, που δεν τα παράτησε. Κάτι που δεν είχαμε πέρυσι. Και αν είχε πέντε λεπτά ακόμα, θα κερδίζαμε. Σίγουρα και ο βαθμός εκτός έδρας είναι θετικός απέναντι σε μια τέτοια ομάδα”.

Ο Τ. Δρούγας αναφερόμενος στην εικόνα του ματς είπε ότι “Ο Πανθουριακός ευτύχησε να σκοράρει στην πρώτη του φάση από στημένο και αδράνεια της άμυνας. Ημασταν καλοί στο α’ μέρος, αλλά δεν φτάναμε με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία. Δεν είχαμε τελικές προσπάθειες και δεν μας βοήθησε και ο σχηματισμός του αντιπάλου. Δεχτήκαμε και άλλο γκολ, που όπως μου είπαν τα παιδιά, είχε προηγηθεί φάουλ στο Κλουβάτο. Παρ’ όλα αυτά, μιλήσαμε στο ημίχρονο και αντιδράσαμε”.

Ο προπονητής της ΑΕΜ έδωσε ακόμα συγχαρητήρια στους παίκτες των δύο ομάδων για το σωστό αγωνιστικό παιχνίδι και ιδιαίτερα στους παίκτες του, που παρότι παίζουν σε γήπεδο με πλαστικό τάπητα, μπόρεσαν να αντεπεξέλθουν σε διαφορετικές γηπεδικές συνθήκες.

Επόμενος αντίπαλος για τη Μάνη, ο Ακρίτας Κορώνης, που όπως επισημαίνει ο Τ. Δρούγας έχει διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού από τον Πανθουριακό και θα είναι επίσης δύσκολο ματς.

Στα θετικά ότι επιστρέφει ο Πουλάκος και έτσι θα παρατάξει ιδανική 11άδα.