Τετάρτη, 23 Σεπτέμβριος 2020 18:13

Η εντολή της ΕΠΟ στις ΕΠΣ – Τι ισχύει για κόσμο στα γήπεδα

Γράφτηκε από τον
Η εντολή της ΕΠΟ στις ΕΠΣ – Τι ισχύει για κόσμο στα γήπεδα

Η ΕΠΟ υπενθύμισε στις Ενώσεις τι ισχύει με την παρουσία κόσμου στα γήπεδα.

Με έγγραφο της προς τις ΕΠΣ η ΕΠΟ έπραξε το αυτονόητο. Υπενθύμισε σε όλους πως απαγορεύεται η παρουσία θεατών στα γήπεδα με βάση την ΚΥΑ που εφαρμόζεται λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Σχετική τοποθέτηση υπήρξε κι από τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη που ουσιαστικά ανέφερε ότι για την ώρα είναι δύσκολο να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα.

«Δεν μπορώ να πω ότι έχω αισιόδοξα μηνύματα σε ό,τι αφορά την ημερομηνία, έχω καλά μηνύματα σε ό,τι αφορά την ωριμότητα των εμπλεκομένων, για τον τρόπο που συζητούν. Αυτό με βοηθά να πω ότι μόλις δούμε να υπάρξει μία κάμψη στην καμπύλη της εξέλιξης του κορονοϊού, θα μπορέσουμε να βάλουμε σε εξέλιξη το σχέδιο μας», ανέφερε ο υφυπουργός αθλητισμού στο Team FM και πρόσθεσε: «Δεν μπορώ, όμως, τώρα να σας πω ότι είμαι αισιόδοξος ότι σύντομα θα έχουμε φιλάθλους στις κερκίδες».

Σύντομα άλλωστε εν όψει και της εκκίνησης της Γ’ Εθνικής θα ανακοινωθεί και το υγειονομικό πρωτόκολλο το οποίο θα καθορίζει τους όρους διεξαγωγής ενός παιχνιδιού που δεν αναμένεται να έχει μεγάλες διαφορές από αυτά που ισχύουν στην Super League 1.

Πηγή: mikriliga.com