Δευτέρα, 28 Σεπτέμβριος 2020 13:33

ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 0-1: Πήρε το διπλό με πανέμορφο γκολ του Μανωλόπουλου

Γράφτηκε από τον
ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 0-1: Πήρε το διπλό με πανέμορφο γκολ του Μανωλόπουλου

Με σκόρερ τον Δημήτρη Μανωλόπουλο στο πρώτο εικοσάλεπτο ο Απόλλωνας Καλαμάτας έφυγε νικητής χθες από τη Χώρα, επικρατώντας του Παπαφλέσσα με 1-0.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός έδειξε την κλάση του πετυχαίνοντας ένα πανέμορφο γκολ μετά από ατομική ενέργεια και από μακρινή απόσταση.
Ετσι η ομάδα του Τάκη Σακελλαρόπουλου έκανε το “2 στα 2” και βρίσκεται στην κορυφή της Α’ τοπικής μαζί με τον Τέλλο Αγρα.
Στον αντίποδα η Χώρα παρότι το πάλεψε και στάθηκε επάξια κόντρα στον μεγάλο της αντίπαλο, δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από αυτό το ματς και έμεινε δίχως βαθμό μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο ορεξάτοι στο ξεκίνημα και στο 16’ ο Μανωλόπουλος επιτέθηκε κατά μέτωπο και με ωραίο σουτ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή έγραψε το 0-1.
Η ομάδα του Λυκούργου Ανδρώνη απείλησε με τον Μπάρκα που είχε σουτ άουτ στο 30’, ενώ στο 40’ ζήτησε πέναλτι για χέρι του Περιβολάρη μετά από ενέργεια του Μπάρκα.
Η καλαματιανή ομάδα είχε δύο καλές στιγμές στο πρώτο μέρος με πλασέ του Κάνιστρα στο 28’ που πέρασε άουτ και σουτ του Βασιλόπουλου στο 35’ που απέκρουσε ο Αλεξανδρόπουλος.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση με αρκετές στατικές φάσεις και στην πιο χαρακτηριστική αυτή λίγο πριν το 90’ ο Ν. Τσέρτος δεν μπόρεσε εξ’ επαφής από κοντά να στείλει με προβολή την μπάλα στα δίχτυα, μετά από εκτέλεση κόρνερ.
Από την άλλη ο Απόλλωνας είχε δύο καλές στιγμές με τους Γιακουμή και Βασιλόπουλο να διευρύνει το προβάδισμα του.
Το ματς σφύριξε ο Καυκάς, με βοηθούς τους Μπασιλάρη και Τσίρμπα.
ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ: Αλεξανδρόπουλος, Ρουσσόπουλος, Ν. Τσέρτος, Δημόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Κανελλόπουλος (60’ Ντότσι), Γκεβόρι, Α. Τσέρτος, Μαρκόπουλος (72’ Γ. Tσόπελας), Μπάρκας, Αναστασόπουλος (88’ Γρηγορόπουλος).
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Κυριακόπουλος, Κακαλής, Δασκαλάκης, Περιβολάρης (60’ Παχής), Καραχάλιος, Κουντάνης, Μανωλόπουλος (85’ Κωνσταντόπουλος), Καρύδης (25’ λ.τρ. Βασιλόπουλος 85’ Κοτζιλιέρης), Γιακουμής, Μούζος (60’ Μιχαλόπουλος), Κάνιστρας.