Πέμπτη, 01 Οκτώβριος 2020 14:25

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Νέα προσθήκη ο Αλντέσκου, έδωσε δύο δανεικούς

Γράφτηκε από τον
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Νέα προσθήκη ο Αλντέσκου, έδωσε δύο δανεικούς

Στην τελευταία του λογικά μεταγραφή προχώρησε την Τρίτη ο Εθνικός Μελιγαλά, ενώ συνάμα παραχώρησε δανεικούς και δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές...

Καταρχάς παίκτης των “κυανολεύκων” είναι για ένα χρόνο ο Κωνσταντίνος Αλντέσκου. Πρόκειται για αμυντικό που τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Α.Ε. Αβίας και θα ενισχύσει τον Εθνικό στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Α’ τοπικής. Στον αντίποδα δανεικοί για ένα χρόνο παραχωρήθηκαν οι Κωνσταντίνος Μπουρίκας και Ηλίας Παπαδόπουλος στη Θύελλα Μερόπης.
Επίσης πριν από λίγες ημέρες αποχώρησε από τον Εθνικό ο επιθετικός Κώστας Ροβολής, μιας και δεν μπορούσε να ακολουθήσει τις υποχρεώσεις της ομάδας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Από εκεί και πέρα ο Εθνικός δεν έκανε καλό ματς το Σάββατο απέναντι στον Ολυμπιακό Ανάληψης και γνώρισε την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα.

Πολίμος: "Να δουλέψουμε στα λάθη μας"

“Δεν ήμασταν καλοί σε αυτό το ματς, αν εξαιρέσουμε το πρώτο 20λεπτο που μπήκαμε δυνατά και πετύχαμε ένα γκολ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ, σε μια οριακή φάση. Από εκεί και πέρα όμως δεν έμεινα ευχαριστημένος και πρέπει να δουλέψουμε στα λάθη μας ώστε να μην τα επαναλάβουμε. Το ματς πάντως ήταν μοιρασμένο και κρίθηκε στις λεπτομέρειες”, τονίζει ο προπονητής της ομάδας Πάνος Πολίμος στην “Ε”. Ο Εθνικός προετοιμάζεται πλέον για το νέο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ομόνοια την Κυριακή.

Προβληματισμός για τον πλαστικό τάπητα

Αυτό που προβληματίζει τον κ. Πολίμο είναι ο πλαστικός τάπητας του “Γ. Λουκαρέας” μιας και η ομάδα του δεν έχει συνηθίσει να παίζει σε τέτοιους αγωνιστικούς χώρους. Γι’ αυτό και η προπόνηση της Παρασκευής θα γίνει σε γήπεδο με πλαστικό τάπητα, ώστε να προσαρμοστούν κάπως οι “κυανόλευκοι” στις γηπεδικές συνθήκες που θα συναντήσουν στο κυριακάτικο ματς.
Στόχος της ομάδας του Μελιγαλά να επανέλθει στις επιτυχίες κόντρα σε μια ομάδα που έχει δείξει καλά δείγματα σε πρωτάθλημα και κύπελλο και θέλει προσοχή. Για να συμβεί αυτό όμως θα πρέπει ο Εθνικός να εμφανιστεί βελτιωμένος τόσο σε άμυνα, όσο και σε επίθεση.
Προβλήματα τραυματισμών και τιμωριών δεν υπάρχουν και έτσι όλοι οι παίκτες θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.