Δευτέρα, 05 Οκτώβριος 2020 14:32

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ – ΕΡΑΝΗ 1-5: Πρώτο διπλό με καλή εμφάνιση

Γράφτηκε από τον
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ – ΕΡΑΝΗ 1-5: Πρώτο διπλό με καλή εμφάνιση

Τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής και πρώτη μακριά από τα Φιλιατρά πανηγύρισε η Εράνη.

Η τριφυλιακή ομάδα επικράτησε χθες στο Πεταλίδι με 5-1 του τοπικού Απόλλωνα, που έκανε κακή εμφάνιση.
Το σκορ άνοιξε στο 15ο λεπτό όταν από κόρνερ του Παπαθεοδώρου, ο Λαμπρόπουλος πήρε την κεφαλιά και την έστειλε στα δίχτυα. Εξι λεπτά αργότερα ο Παπαθεοδώρου από δημιουργός έγινε σκόρερ και με σουτ διπλασίασε τα τέρματα της Εράνης.
Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 57’ με σουτ του Ι. Παναγόπουλου, αλλά μέχρι εκεί. Στo 75’ ο Σπυρόπουλος με σουτ έκανε το 1-3 και “κλείδωσε” τους τρεις βαθμούς. Στα τελευταία λεπτά οι Φιλιατρινοί πέτυχαν δύο ακόμα γκολ, δίνοντας διαστάσεις στη νίκη τους. Ο Παπαθεοδώρου με σουτ στο 86’ έκανε το 1-4 και ο Πέππας με κεφαλιά στο 95’ το τελικό 1-5. Να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν χωρίς τους Σπάλλα, Πανταζή, Γουδέλη, ενώ στο 17’ αποχώρησε τραυματίας ο Μαραβέλας.
Κάτω από τα γκολπόστ κάθισε για πρώτη φορά ο νεοαποκτηθείς από το Νέστορα Πύλου Βασίλης Γαργκάνης., που αποκτήθηκε την Παρασκευή.
Το ματς διαιτήτευσε ο Καρβούνης με βοηθούς τους Τσοπανάκη και Σωτηρόπουλο.
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΟΥ: Γαργκάνης, Αθανασόπουλος, Χούτος (65’ Καπρουλάς), Γ. Πανταζόπουλος, Παναγόπουλος, Φωτόπουλος (65’ Κοστόφ), Φαράντος, Θερριός, Ι. Παναγόπουλος, Κωτσάκης (70’΄Σαραντόπουλος) Μαραβέλας (17’ λ.τρ. Μπαστακός).
ΕΡΑΝΗ: Nτουγέρογλου (85’ λ.τρ. Λυμπερόπουλος), Λαμπρόπουλος, (80’ Νικολακόπουλος) Γεωργιόπουλος, Γκότσης, Ανδρώνης, Κώτσος, Πέππας, Σπυρόπουλος (80’ Χαραλαμπόπουλος), Μπεγλετζής (60 Χρονόπουλος), Βλαχόπουλος, Παπαθεοδώρου.