Δευτέρα, 05 Οκτώβριος 2020 17:48

ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ – ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 4-1: “Σεφτέ” στα τρίποντα με ανατροπή

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ – ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 4-1: “Σεφτέ” στα τρίποντα με ανατροπή

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, το Καλό Νερό νίκησε χθες με 4-1 τη Σπερχογεία και πανηγύρισε την πρώτη φετινή νίκη στην Α’ τοπική.

Οι γηπεδούχοι γύρισαν μάλιστα το ματς από το πρώτο ημίχρονο. Στο 65’ πέτυχαν και τρίτο γκολ σε μια φάση που η Σπερχογεία έμεινε με 10 παίκτες και εκεί ουσιαστικά κρίθηκε και το ματς., για να έρθει ένα ακόμα γκολ στο 80’
Για τους φιλοξενούμενους ήταν η πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα ύστερα από δύο ισοπαλίες.
Η Σπερχογεία προηγήθηκε στο 17’ με μακρινή εκτέλεση φάουλ του Δωδεκάτου, αλλά από ένα στημένο δέχτηκε λίγο αργότερα την ισοφάριση. Στο 22’ ο Δεμπεγιώτης εκτέλεσε το φάουλ και ο Αριδάς με κεφαλιά έκανε το 1-1.
Στο 31’ από λάθος της Σπερχογείας, το Καλό Νερό βγήκε στην αντεπίθεση ο Μπεγέτης δεν μπόρεσε σε πρώτο χρόνο να νικήσει τον Σταματίου, αλλά το έκανε ο Δεμπεγιώτης στην επαναφορά.
Μετά το 2-1 οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρίες με Μπούνα και Καραχάλιο. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μπεγέτης αστόχησε σε τετ α τετ, αλλά στο 67’ ο Δασκαλάκης, που μόλις είχε περάσει στο ματς κέρδισε πέναλτι, αλλά και την αποβολή του Καπινιάρη. Ο Μπεγέτης από τα 11 βήματα έγραψε το 3-1.
Με σκορ, ψυχολογία και αριθμητικό πλεονέκτημα το Καλό Νερό έλεγξε απόλυτα το ματς και στο 80’με το δεύτερο γκολ του Δεμπεγιώτη έφθασε στο 4-1.
Να σημειωθεί ότι η ομάδα του Καλού Νερού αφιέρωσε τη νίκη στον άτυχο Λουίζο Σπυρόπουλο που υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και εγχειρίστηκε.
Το ματς διαιτήτευσε ο Τσουλάκος με βοηθούς την Ρηγοπούλου και τον Μπασιλάρη.
ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ: Παλικέσι, Κυριακούλης, Βλάμης, Μιχαλακόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Ντιόπ, Αριδάς, Πλακάς (65’ Δασκαλάκης), Κουρούβανης (80’ Μουζής), Μπεγέτης, Δεμπεγιώτης,
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Σταματίου, Πετράκος, Γαβράς, Δωδεκάτος, Μπούνας, Καπινιάρης, Τσάκωνας (70’ Καλογερόπουλος), Μπαζάνης (46’ λ.τρ. Ι. Δημητρίου), Ν. Μάλαμας (85΄λ.τρ. Διπλάρης), Κ. Μάλαμας, Καραχάλιος (70’ Β. Δημητρίου).