Τετάρτη, 14 Οκτώβριος 2020 12:52

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: “Βγάλαμε εγωισμό και δεν παρατήσαμε το ματς στο Αίγιο”, λέει ο Αλ. Μαντζούνης

Γράφτηκε από τον

Ηττημένος έφυγε την Κυριακή από το Αίγιο ο Α.Ο. Διαβολιτσίου. Η Μεσσηνιακή ομάδα στάθηκε καλά σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες του 9ου ομίλου της Γ’ εθνικής, αλλά δεν ανταμείφθηκε βαθμολογικά.

Ο Παναιγιάλειος επικράτησε με σκορ 2-1, χάρη κυρίως στην εμπειρία και στην ποιότητα ορισμένων παικτών του.
“Ηταν ένα ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Κόντρα σε μια ομάδα με βαριά φανέλα ήμασταν ανταγωνιστικοί και η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου δεν έδειχνε ότι μπορούμε να χάσουμε. Στο πρώτο 25λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου δεν ήμασταν καλοί και ο Παναιγιάλειος πέτυχε δύο γκολ. Παρ’ όλα αυτά βγάλαμε εγωισμό και δεν παρατήσαμε το ματς. Πιέσαμε στο μισό γήπεδο και παλέψαμε μέχρι τέλους για ένα θετικό αποτέλεσμα. Βάση της εικόνας του αγώνα μπορούσαμε να πάρουμε αποτέλεσμα. Κρατάμε την αντίδραση που δείξαμε”, η αποτίμηση του προπονητή Αλέξη Μαντζούνη για την ήττα στην πρεμιέρα της Γ’ εθνικής.

Επιστροφές με Ζάκυνθο

Ο ΑΟΔ στρέφει πλέον την προσοχή του εντός έδρας ματς της Κυριακής με αντίπαλο τη Ζάκυνθο, που είναι το πρώτο φετινό στο “Καπετάν Βασίλης”. Το θετικό είναι ότι τέθηκαν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας οι Κωνσταντακόπουλος,. Σεντεμέντες, καθώς και ο Χότζα που είναι φαντάρος. Ετσι η μεσσηνιακή ομάδα θα αγωνιστεί πάνοπλη και με στόχο τη νίκη.