Παρασκευή, 16 Οκτώβριος 2020 19:36

Ρεάλ Μαδρίτης: Είχε έτοιμα 250 εκατ. ευρώ για να πάρει τον Μέσι!

Γράφτηκε από τον

Σύμφωνα με βιβλίο του Ιταλού transfer expert Τζιανλούκα Ντι Μάρτσιο, το 2013 η Ρεάλ Μαδρίτης επιχείρησε να αποκτήσει τον Λιονέλ Μέσι, αλλά εισέπραξε ένα μεγαλοπρεπές «όχι» από τον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα.

Το 2014, ο Λιονέλ Μέσι βρέθηκε μια ανάσα από την Τσέλσι, όπως αποκάλυψε ο Ιταλός εξπέρ στις μεταγραφές Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, στο βιβλίο του «Grand Hotel Calciomercato», το οποίο όμως είχε μια ακόμα πιο... γαργαλιστική ιστορία με πρωταγωνιστή τον Αργεντινό σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα και την... Ρεάλ Μαδρίτης!

Σύμφωνα, λοιπόν, με το εν λόγω (άκρως αποκαλυπτικό) βιβλίο, ένα χρόνο νωρίτερα, το 2013, ο πρόεδρος της Βασίλισσας, Φλορεντίνο Πέρεθ, ήθελε να ντύσει στα λευκά τον Μέσι και γι' αυτόν τον σκοπό είχε έτοιμα 250 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία κανονικά προορίζονταν για την ανακαίνιση του «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Ο ισχυρός άνδρας της Ρεάλ έστειλε ανθρώπους του στην Βαρκελώνη για να διαπιστώσουν πόσες πιθανότητες είχε αυτή η «βόμβα μεγατόνων», αλλά ο ίδιος ο Μέσι φρόντισε να τους... προσγειώσει: «Δεν θα πάω στην Ρεάλ Μαδρίτης, χάνετε τον χρόνο σας».

Ο Μέσι δεν συζήτησε καν την προσφορά που θα μπορούσε να του κάνει στους προσωπικούς όρους η Ρεάλ η οποία, σύμφωνα με τις διαρροές από τα «Football Leaks», φέρεται στο παρελθόν να του είχε προσφέρει οκταετές συμβόλαιο (!), ετήσιες αποδοχές ύψους 23 εκατομμυρίων ευρώ και 5% προμήθεια από την μεταγραφή (περί τα 16 εκατομμύρια ευρώ) για τον πατέρα και μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Χόρχε. Και αυτή η πρόταση, όμως, απορρίφθηκε από τον Λέο.

Πηγή: gazzetta.gr