Δευτέρα, 19 Οκτώβριος 2020 12:20

ΤΣΙΛΙΒΗ – ΠΑΜΙΣΟΣ 0-1: Σπουδαίο διπλό με Γεωργιόπουλο (βίντεο & φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΤΣΙΛΙΒΗ – ΠΑΜΙΣΟΣ 0-1: Σπουδαίο διπλό με Γεωργιόπουλο (βίντεο & φωτό)

Αυτό που άξιζε αλλά δεν πέτυχε την περασμένη Κυριακή στο νησί της Ζακύνθου ο Πάμισος απέναντι στον Εθνικό Σκουλικάδου το πέτυχε χθες...

Η ομάδα της Μεσσήνης κατέκτησε μεγάλο διπλό επί του Τσιλιβή με 1-0 στο νησί του Ιονίου, με σκόρερ τον Γεωργιόπουλο στο πρώτο ημίχρονο.
Ο Πάμισος έτσι κατέκτησε την πρώτη του νίκη στον 9ο όμιλο της Γ’ εθνικής και ασφαλώς ο απολογισμός των 3 βαθμών σε δύο εκτός έδρας ματς, μόνο θετικός είναι για το συγκρότημα του Γιώργου Καλόμαλου.
Το Τσιλιβή που μετρά δύο ήττες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, είχε την πρώτη καλή στιγμή μόλις στο 1’ με τον Σέλληνα να σουτάρει και τον Οικονομόπουλο να αποκρούει.
Στο 11’ οι γηπεδούχοι που είχαν μπει δυνατά στο ματς, είχε κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι με τον Ζαννιά.

Η πρώτη καλή στιγμή για τον Πάμισο καταγράφηκε στο 13’ με το σουτ του Βέλλη που δεν βρήκε στόχο. Στο 15’ νέα καλή φάση για τους “νησιώτες” με σουτ του Σαραντόπουλου που κόντραρε σε σώματα και βγήκε κόρνερ.

Στο 33’ το μοναδικό γκολ

Το γκολ για τους “πράσινους” ήρθε στο 33’ με τον Σαραντόπουλο να εκτελεί ένα φάουλ και τον Γεωργιόπουλο με πλασέ από την μικρή περιοχή να γράφει το 0-1, εκμεταλλευόμενος την αδράνεια των αμυντικών.
Ο Πάμισος είχε πάρει τα πάνω του μετά το γκολ και στο 41’ είχε νέα καλή στιγμή με τον Θώδη να σουτάρει λίγο άουτ από καλή θέση.

Με 10 το Τσιλιβή από το 44’

Στο 44’ οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες, όταν ο Σέλληνας χτύπησε τον Παπαδόπουλο και είδε δίκαια την κόκκινη κάρτα από τον κ. Χρονά.
Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Γιώργου Καλόμαλου έλεγξε τον ρυθμό του αγώνα, έχοντας και το πλεονέκτημα να παίζει με παίκτη παραπάνω και δεν απειλήθηκε από το Τσιλιβή.
Στο 52’ ο Σαραντόπουλος μετά από ωραία ενέργεια πήγε να νικήσει τον Χαρακτινό, αλλά ο γκολκίπερ των γηπεδούχων απέκρουσε.
Το Τσιλιβή είχε δύο σουτ των Λιβέρη και Μαρούδα στο 76’ και το 77’ που πέρασαν άουτ.
Ο Πάμισος μάλιστα έχασε μεγάλη ευκαιρία για δεύτερο γκολ στο 87’ με τον Λαθύρη σε αντεπίθεση να σουτάρει και τον Χαρακτινό να αποκρούει εντυπωσιακά.

Διαιτητής ήταν ο Χρονάς και βοηθοί οι Σωτηρόπουλος και Παπαδιονυσίου, όλοι τους από την Αχαΐα.
ΤΣΙΛΙΒΗ: Χαρακτινός, Παπαδόπουλος, Κορφιάτης (46’ Κόλα), Ζαννιάς, Α. Δρόσος, Γεωργίου, Σέλληνας, Λιβέρης, Δονούλης (63’ Μαλαφούρης), Ελέζι (71’ Τζανάρι), Μαρούδας.
ΠΑΜΙΣΟΣ: Οικονομόπουλος, Αριστομενόπουλος, Βέλλης, Μπούνας, Φιλόπουλος, Κατσιβαρδέας, Λαθύρης (90’ Παπαγιαννόπουλος), Γεωργιόπουλος (73’ λ.τρ. Μωράκης), Σαραντόπουλος, Παπαδόπουλος (80’ Αράπι), Θώδης.