Δευτέρα, 19 Οκτώβριος 2020 13:20

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ – ΖΑΚΥΝΘΟΣ 0-2: Πλήρωσε την αστοχία του στο πρώτο ημίχρονο

Γράφτηκε από τον

Τη δεύτερη ήττα σε ισάριθμα ματς στον 9ο όμιλο της Γ’ εθνικής υπέστη χθες το Διαβολίτσι, που είδε τη Ζάκυνθο να φεύγει με το τρίποντο (0-2) από το “Καπετάν Βασίλης”.

Μια ήττα εκτός προγράμματος για το συγκρότημα του Αλέξη Μαντζούνη, που πλήρωσε την αστοχία της στο πρώτο ημίχρονο και δύο αμυντικές αδράνειες στο δεύτερο.
Η Μεσσηνιακή ομάδα ήταν φανερά ανώτερη στο πρώτο 45λεπτο και σε πολλές περιπτώσεις έπαιζε στο... μισό γήπεδο τη Ζάκυνθο, όμως δεν κατάφερε να κάνει γκολ τις αρκετές ευκαιρίες που δημιούργησε.
Η ομάδα από το νησί του Ιονίου ήρθε αυθημερόν στη Μεσσηνία, όμως με μπόλικη δόση τύχης κατόρθωσε να πάρει το διπλό και βρίσκεται στην πρώτη θέση με 4 βαθμούς σε δύο αγώνες.
Ο ΑΟΔ μπήκε δυνατά στο ματς και στο 5’ ο Μουλιάτος νικήθηκε από τον γκολκίπερ Θεοδωρόπουλο σε τετ α τετ.
Στο 20’ ο Κοτσοβός έκανε το σουτ από πλεονεκτική θέση, όμως και πάλι ο Θεοδωρόπουλος του είπε “όχι”.
Στο 27’ νέα καλή στιγμή για το Διαβολίτσι με τους Πιτσιλή, Γκελγκέρια και Αθανασόπουλο να συνεργάζονται και τον τελευταίο να αποτυγχάνει να νικήσει από κοντά τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Δύο γκολ σε 10 λεπτά στο β' μέρος 

Στο δεύτερο μέρος η πίεση της ομάδας του Αλέξη Μαντζούνη κόπασε και η Ζάκυνθος βρήκε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 64’ με σουτ του Σούρμπη που έγραψε το 0-1.
Σαν να μην έφτανε αυτό στο 73’ η νησιώτικη ομάδα έφτασε και σε δεύτερο γκολ... Ο Καρακούτης κέρδισε πέναλτι από τον Τζανετέα και ο Κούνια ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα, γράφοντας το 0-2 και δίνοντας σαφές προβάδισμα στην ομάδα του.
Το Διαβολίτσι πίεσε στο τελευταίο εικοσάλεπτο, με τον κ. Μαντζούνη να περνά σε θέση φορ και τον κεντρικό αμυντικό Γιάννη Σεντεμέντε, όμως δεν μπόρεσε να πετύχει ένα γκολ για να ξαναμπεί στο παιχνίδι, έτσι γνώρισε την πρώτη εντός έδρας ήττα του και άρχισε άσχημα το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.
Το ματς σφύριξε ο Παπαγεωργόπουλος και βοηθοί ήταν οι Γκουριώτης και Τούμπας, όλοι τους από την Αργολίδα.
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Κωνστανακόπουλος, Σταματελόπουλος, Κοτσοβός (68’ Γεωργιόπουλος), Τζανετέας, Μπαλόπουλος, Τσεπελέ (77’ Πάγια), Αθανασόπουλος (57’ Σεντεμέντες), Φωτόπουλος, Πιτσιλής, Μουλιάτος, Γκελγκέρια (80’ Χότζα).
ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Θεοδωρόπουλος, Μυλωνάς, Κολεύρης, Καλλιβωκάς, Κούνια, Λόμπα, Κωστάκης, Σούρμπης, Κονδύλης (57’ Ζώντος), Τελλέν (92’ Παναγιωτόπουλος), Καψάσκης (λ.τρ. 66’ Καρακούτης).