Δευτέρα, 19 Οκτώβριος 2020 15:19

ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 1-1: Πρώτη απώλεια βαθμών για τους φιλοξενούμενους (φωτό)

Γράφτηκε από τον

 Μέσα σε ένα 5λεπτο κρίθηκε το παιχνίδι που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο “Γιώργος Λουκαρέας”, εκεί όπου Ομόνοια και Απόλλων Καλαμάτας αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1.

Στο διάστημα από το 26ό λεπτό έως και το 31ό διαμορφώθηκε το αποτέλεσμα του αγώνα, με τους γηπεδούχους να παίρνουν προβάδισμα στο σκορ και 5 λεπτά αργότερα η φιλοξενούμενη ομάδα να απαντά.
Εναν πολύτιμο βαθμό ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος κατάφερε να πάρει η Ομόνοια απέναντι σε ένα αντίπαλο που έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις.
Από την άλλη ο πρωτοπόρος Απόλλωνας μετά από 4 σερί νίκες, είχε την πρώτη απώλεια βαθμών, αλλά διατήρησε το αήττητο. Βέβαια σύμφωνα με την εικόνα που παρουσίασαν οι δύο αντίπαλοι, ο Απόλλωνας δικαιούταν να φύγει νικητής, αφού έχασε αρκετές ευκαιρίες (είχε και δοκάρι) για να πάρει το τρίποντο με μεγάλο σκορ.

Οι παίκτες του δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν ώστε να πάρει η ομάδα τους το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Για την Ομόνοια, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, όμως στάθηκε καλά τακτικά. Η εμφάνιση αυτή δίνει το έναυσμα για μια καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα.
Το σκορ άνοιξε στο 26’ ο Διονυσόπουλος με σουτ και στο 31’ ο Μανωλόπουλος με απευθείας φάουλ σημείωσε το 1-1.
Στο 70’ ο Κάνιστρας βγήκε τετ-α-τετ με τον Τσούλο και με πλασέ έστειλε την μπάλα άουτ ελάχιστα από το κάθετο δοκάρι. Στο 85’ ο Γκότσης από αριστερά “έκοψε” την μπάλα στον Κάνιστρα και αυτός αμέσως επιχείρησε το σουτ με την μπάλα να κτυπάει στο κάθετο δοκάρι. Λίγο μετά ο Μούζος σούταρε από καλή θέση, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και πέρασε κόρνερ μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ο Απόλλωνας έχασε και άλλες αξιόλογες ευκαιρίες για γκολ κυρίως με τους Κάνιστρα, Νικολόπουλο
Διαιτητής ήταν ο Γκούμας, που είχε βοηθούς διαιτητές την Αθανασοπούλου και τον Σωτηρόπουλο.
ΟΜΟΝΟΙΑ: Τσούλος, Κοστρίβας, Σταυρόπουλος, Στραβάκος, Διονυσόπουλος (73’ Καραηλίας), Καράμπελας, Κωστόπουλος, Τάφα (67’ Δ. Μπάλλας), Μπαρσελό (77’ Τζανετάκος), Δημητρίου, Μάραντος.
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Μπαχράμης, Κωνσταντόπουλος, Δασκαλάκης, Παχής, Καραχάλιος, Κουντάνης, Καρύδης (46’ Βασιλόπουλος), Νικολόπουλος (82’ Γκότσης), Κάνιστρας, Μανωλόπουλος (77’ Μούζος), Γιακουμής.