Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020 15:52

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 0-2: Πλησίασε τους πρωτοπόρους

Γράφτηκε από τον

Επαγγελματική νίκη σημείωσε χθες στο Πεταλίδι η Κυπαρισσίας που επικράτησε με 2-0 του τοπικού Απόλλωνα.

Με το παραπάνω αποτέλεσμα η Κυπαρισσία βρίσκεται πλέον μια ανάσα από τη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, καθώς μετά το σερί νικών της, έκανε το 4 στα 4, πλησίασε στον έναν βαθμό τους δύο πρωτοπόρους, από χθες, Απόλλωνα Καλαμάτας και Εράνη, δείχνει ότι δίκαια έχει χαρακτηριστεί ως το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στην Α’ τοπική, τη φετινή αγωνιστική περίοδο.
Ο Α.Ο.Κ. δεν ήταν ιδιαίτερα παραγωγικός στη χθεσινή αναμέτρηση, όπως συνέβη στα προηγούμενα παιχνίδια, όμως πέτυχε το στόχο του, που ήταν η νίκη και το κατάφερε, με επαγγελματικό τρόπο. Κατάφερε να ξεπεράσει κάποια προβλήματα, όπως την αντίπαλη ομάδα, τον αγωνιστικό χώρο, που δεν ήταν στην καλύτερη του κατάσταση, αλλά και τον δυνατό αέρα. Είχε απέναντι της μια ομάδα που βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις και δεν ξεχωρίζει παιχνίδια, τα δίνει όλα για να πάρει βαθμό ή βαθμούς, χωρίς να βλέπει ποιος είναι ο αντίπαλος. Αυτά έκαναν πιο δύσκολη την προσπάθεια των φιλοξενούμενων, όμως βρήκαν τον τρόπο να φτάσουν στο στόχο τους με τον Αντωνόπουλο να σκοράρει δύο φορές και οδηγεί την ομάδα του στην 4η σερί νίκη.
Ο Απόλλωνας παιχνίδι με παιχνίδι δείχνει καλύτερη εικόνα και η εμφάνιση απέναντι στην Κυπαρισσία αφήνει ελπίδες για κάτι καλό στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Στο 25’ σουτ του Φ. Παναγόπουλου μέσα από την περιοχή απέκρουσε ο Καραγλάνης και στην επαναφορά νέο σουτ από τον Κωνσταντόπουλο, αυτή τη φορά απέκρουσαν οι αμυντικοί. Στο 28’ ο από φάουλ του Κωνσταντόπουλου ο Καπλάνης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα να κτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 35’ σουτ του Αντωνόπουλου απέκρουσε δύσκολα ο Καραγλάνης.
Στο 45’ οι γηπεδούχοι βγήκαν στην κόντρα, ο Πετρόπουλος έκανε την πάσα στον Θεριό, αυτός με τη σειρά του έβγαλε την κάθετη πάσα στον Αθανασόπυλο, ο οποίος βγήκε τετ-α-τετ με τον Σταυρόπουλο, έκανε το πλασέ, αλλά ο τερματοφύλακας του Α.Ο.Κ., κατάφερε να αποκρούσει. Στο 49’ σε ίδια φάση και με τους ίδιους πρωταγωνιστικές, ο Αθανασόπουλος με σουτ έστειλε την μπάλα πάνω στον Σταυρόπουλο. Στο 55’ ο Αντωνόπουλος με απευθείας φάουλ έξω από την περιοχή “έγραψε” το 0-1. Ο ίδιος στο 73’ αξιοποίησε τη σέντρα του Κωνσταντόπουλου και με κεφαλιά σημείωσε το τελικό 0-2.
Η Κυπαρισσία ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 παίκτες γιατί στο 65’ αντίκρισε την κόκκινη κάρτα ο Σπυρόπουλος με 2η κίτρινη γιατί η μπάλα βρήκε στο χέρι του σε επιθετική προσπάθεια των γηπεδούχων (η 1η κίτρινη στο 49’ για μαρκάρισμα).
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ: Καραγλάνης, Πετρόπουλος (60’ Χούτος), Φαράντος, Πανταζόπουλος, Γ. Παναγόπουλος, Θεριός, Γουδέλης (66’ Κοστόβ), Μαραβέλας, Πανταζής, Ι. Παναγόπουλος (58’ Μπαστακός), Αθανασόπουλος.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Σταυρόπουλος, Ανδρουτσής, Μαρκόπουλος, Καπλάνης, Π. Μπουτσικάκης, Σπυρόπουλος, Σκοτζάι (88’ Ζαφείρης), Κωνσταντόπουλος, Φ. Παναγόπουλος (70’ Χ. Μπουτσικάκης), Αντωνόπουλος (88’ Καραβούλιας), Κατσιώλης (62’ Μιτρόφ).