Τρίτη, 20 Οκτώβριος 2020 15:19

Φιλικά ακαδημιών στη Βαλύρα (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Φιλικά ανάμεσα στις ακαδημίες του Αστέρα Βαλύρας, του Πανευαϊκού και του Αστέρα Αρφαρών έγιναν στο γήπεδο της Βαλύρας, δίνοντας την ευκαιρία στους μικρούς ποδοσφαιριστές να χαρούν το παιχνίδι.

Οι αγώνες που αφορούσαν τις ηλικίες Κ 12 και Κ 10 έγιναν σε εξαιρετικό κλίμα και με άρτια οργάνωση από τους επικεφαλής των τμημάτων ακαδημιών Γιώργο Γεωργακόπουλο (έχει αναλάβει και τις
ακαδημίες του Πανευαικού) Ανδρεά Δουλάμη, Νίκο Καρύδη και Μιχάλη Γεωργιόπουλο προπονητή των ακαδημιών του Αστέρα Αρφαρών.

Το γήπεδο της Βαλύρας έπειτα από χρόνια γέμισε ξανά με παιδικές φωνές, κάτι που ήταν και είναι ένα μεγάλο στοίχημα για τη διοίκηση του Αστέρα, ώστε να ενεργοποιηθούν τα τμήματα ακαδημιών.
Αλλωστε τα “φυτώρια” όλων των ομάδων πάντα διοχετεύουν παίχτες στην πρώτη ομάδα, οι οποίοι έχουν γαλουχηθεί στα πρότυπα του εκάστοτε συλλόγου.
“Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και σ αυτό είναι συνοδοιπόροι και οι γονείς των πιτσιρικάδων, οι οποίοι διψούν να βλέπουν τα παιδιά τους να αγωνίζονται ομαδικά και με σωστή καθοδήγηση από τους υπεύθυνους των τμημάτων μας”, αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του Αστέρα Βαλύρας.