Τετάρτη, 21 Οκτώβριος 2020 12:20

ΕΡΑΝΗ: Επιασε κορυφή στην Α’ τοπική

Γράφτηκε από τον

Με γκολ στις καθυστερήσεις η Εράνη απέδρασε την Κυριακή με τους τρεις βαθμούς από τον Κάμπο (1-0 τη Μάνη) και ανέβηκε για πρώτη φορά φέτος στην κορυφή της Α’ τοπικής, όπου ισοβαθμεί με τον
Απόλλωνα Καλαμάτας.

Η φιλιατρινή ομάδα μετά την ισοπαλία στην πρεμιέρα με την Α.Ε. Αβίας, νίκησε κατά σειρά Τσικλητήρα Πύλου, Απόλλωνα Πεταλιδίου, Καλό Νερό και Α.Ε. Μάνης και μετρά 13 βαθμούς σε πέντε αγωνιστικές. Αυτό είναι το καλύτερο ξεκίνημα των τελευταίων για την Εράνη, που έχει μπροστά της δυο σερί ματς στο γήπεδό της με Μεθώνη, Χώρα και την ευκαιρία να διευρύνει το αήττητο σερί στο πρωτάθλημα.

Λυμπερόπουλος: "Στοχεύουμε ψηλά"

Ο Κώστας Λυμπερόπουλος μιλώντας στην “Ε” τονίζει ότι “Ακόμα είναι νωρίς και η πρώτη θέση δεν σημαίνει τίποτα. Το καλό ξεκίνημα μας δίνει βέβαια ψυχολογία”. Ο προπονητής της Εράνης δεν κρύβει ωστόσο τις υψηλές φιλοδοξίες. “Το πρωτάθλημα θα είναι μακρύ και δύσκολο. Εμείς στοχεύουμε ψηλά και δουλεύουμε καθημερινά στο γήπεδο. Θέλουμε να έχουμε ουσία και να το ευχαριστιόμαστε”. Οσο για τις ομάδες που ξεχωρίζει: “Νομίζω ότι είναι 4-5 ομάδες που έχουν ποιοτικά ρόστερ και ήδη ξεχωρίζουν στη βαθμολογία. Εκτός από εμάς, είναι η Κυπαρισσία, ο Απόλλωνας, αλλά και η Μάνη και η Κορώνη έχουν καλά ρόστερ. Πιστεύω ότι αυτές θα είναι στην πρώτη πεντάδα και όποιος το θέλει πραγματικά και έχει και μεγάλο ρόστερ, θα πάρει το πρωτάθλημα”.

Με απουσίες και την Κυριακή

Η Εράνη προετοιμάζεται πλέον για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής, με αντίπαλο τη Μεθώνη, στο οποίο σύμφωνα με τον Κώστα Λυμπερόπουλο απαιτείται διαφορετική προσέγγιση σε σχέση με τη Μάνη.
“Πρέπει να αλλάξουμε φιλοσοφία, να ανοίξουμε το γήπεδο και να ξεκλειδώσουμε την αντίπαλη άμυνα”, λέει ο προπονητής της Εράνης που βλέπει το απουσιολόγιο να μην αδειάζει. Οι Βλαχόπουλος, Μπεγλετζής, Ντουγέρογλου παραμένουν τραυματίες, ενώ ο Κουμπαρούλης έπαιξε τραυματίας στη Μάνη.
Ο γκολκίπερ της Εράνης θα σφίξει όμως τα δόντια και θα παίξει και με τη Μεθώνη, ενώ αγώνα δρόμου για να προλάβει κάνει ο Βλαχόπουλος.