Τετάρτη, 21 Οκτώβριος 2020 15:21

ΕΠΙΜΟΡΩΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Για το οφσάιντ μίλησε στους διαιτητές ο Χριστοδούλου

Γράφτηκε από τον

Το οφσάιντ ήταν το κυρίαρχο θέμα στην επιμορφωτική συγκέντρωση των διαιτητών ποδοσφαίρου της Μεσσηνίας που έγινε προχθές το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.

Το μάθημα έκανε ο εθνικός εκπαιδευτής της ΕΠΟ Τάσος Χριστοδούλου από την ΕΠΣ Ημαθίας ο οποίος παρουσίασε αρκετά βίντεο με περιπτώσεις οφσάιντ και ανέλυσε ποια ήταν η σωστή απόφαση ανά
περίπτωση. Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΜ Γιώργος Μπλάνας, ενώ χαιρετισμό απεύθυνε ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Βασίλης Σπηλιώτης, ο οποίος ζήτησε από τους διαιτητές να συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν με σεβασμό τις ομάδες και τους παράγοντες.
Ο κ. Χριστοδούλου με τη σειρά του ευχαρίστησε την Επιτροπή Διαιτησίας και τον κ. Σπηλιώτη για την πρόσκληση.
Από την Επιτροπή Διαιτησίας παρευρέθηκαν ακόμη τα μέλη της Ανδρέας Μιχαλακέας και Δημήτρης Νίκας, από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας ο πρόεδρος Νίκος Κοσσάρης και οι Ηλίας Αλεξέας, Κώστας Ψηλοπαναγιώτης, από την ΕΠΣΜ - εκτός από τον Βασίλη Σπηλιώτη - παρευρέθησαν οι Τάκης Νινιός, Βασίλης Φωτεινάκης και Γιώργος Χουλιάρας, ο εθνικός εκπαιδευτής Νίκος Χρονόπουλος, οι παρατηρητές διαιτησίας Βασίλης Γεωργακίλας και Παναγιώτης Μαυροειδάκος καθώς και περίπου 30 διαιτητές του τοπικού συνδέσμου.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ