Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020 11:16

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ 0-2: Νέα εκτός έδρας φιλική νίκη με καλή εμφάνιση

Γράφτηκε από τον
ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ 0-2: Νέα εκτός έδρας φιλική νίκη με καλή εμφάνιση

 

M' ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο η Καλαμάτα νίκησε το Σάββατο 2-0 τον Αήττητο Σπάτων στα Σπάτα, δείχνοντας πως βρίσκεται σε καλό δρόμο δύο εβδομάδες πριν από την πρεμιέρα στη Footvall Legae.

H "Μαύρη Θύελλα" βρήκε δίχτυα στο 37' με τον Νταούντ Μπουσμπίμπα και στο 75' με τον Κώστα Ηλιόπουλο, πετυχαίνοντας τη δεύτερη σερί εκτός έδρας φιλική νίκη μετά από αυτή με την Παναχαϊκή (1-2) στη Γαστούνη.

Η Μεσσηνιακή ομάδα έπαιξε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο απέναντι σ' έναν αντίπαλο χαμηλότερης κατηγορίας (Γ' εθνική) με το Νίκο Αναστόπουλο να χρησιμοποιεί συνολικά 23 παίκτες.

Η Καλαμάτα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και απείλησε στο 2' με το σουτ του Νατσιόπουλου. Στο 19' ο Μπουσμπίμπα βρέθηκε τετ α τετ με ον γκολκίπερ των γηπεδούχων, αλλά καθυστέρησε να πλασάρει και έχασε την ευκαιρία. Στο 29' ο Αλεξόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του τερματοφύλακα, όπως και ο Φελίπε με σουτ στο 31'. Το γκολ ήρθε για τη "Μαύρη Θύελλα" στο 37.

Ο Μπουσμπίμπα από ασίστ του Φελίπε, βρέθηκε απέναντι από τον Μπονατάκη, τον απέφυγε και έγραψε το 0-1. Ενα ακόμα γκολ στα φιλικά για τον Ολλανδό εξτρέμ, που με την ταχύτητά του δημιουργεί ρήγματα στις αντίπαλες άμυνες

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η Καλαμάτα έκανε 9 αλλαγές, με τους Γκιοατά και Τσελεπίδη να είναι οι μόνοι που δεν αντικαταστάθηκαν στην ανάπαυλα.

Παρ' όλα αυτά, η Καλαμάτα διατήρησε την υπεροχή της και στο 75' ο Ηλιόπουλος πέτυχε το 0-2 ύστερα από συνεργασία με τον Κέρι.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ: Μπονατάκης, Ελευθεριάδης, Γκρόσιος (60′ Πάγια), Μεγαλοοικονόμου (70′ Ιωαννίδης), Σπίντζος, Δαχτυλλιδης, Ταμπάκης, Τσακουλίνος (70′ Ροδης), Αρ. Πρεντι (55′ Αντρ. Πρέντι), Πλαβούκος (55′ Χοτζάϊ), Κατσέρης.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Αραμπατζής (46′ Ταϊρης, 60′ Καπούταγλης), Κωνσταντινόπουλος (46′ Σαλίν), Γκιοατά, Τσελεπίδης (70′ Παυλίδης), Μαβινγκά (46’Μπακαγιόκο), Ζαχαρόπουλος (46′ Παπατόλιος), Νατσιόπουλος (46′ Γκαλίτσιος, 72′ λ. τρ. Καρούτης), Σουμπίνιο (46′ Τριανταφυλλάκης), Μπουσμπίμπα (46′ Ηλιόπουλος), Αλεξόπουλος (46′ Κέρι), Φελίπε (46′ Μαρκόφσκι).