Δευτέρα, 02 Νοέμβριος 2020 16:35

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 2-1: Επιστροφή στις νίκες μετά από 3 αγωνιστικές

Γράφτηκε από τον
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 2-1: Επιστροφή στις νίκες μετά από 3 αγωνιστικές

Επιστροφή στις νίκες μετά από τρεις στείρες αγωνιστικές για τον Τέλλο Αγρα που επιβλήθηκε χθες με 2-1 του Εθνικού Μελιγαλά.

Οι φιλοξενούμενοι που αγνοούν τη νίκη από την 3η αγωνιστική προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος με τον Κανελλόπουλο, αλλά η ομάδα των Γαργαλιάνων έκανε την ανατροπή με τους Μπολούν και Κουλόπουλο και έφτασε στο τρίποντο.

Τρομερά παράπονα από τη διαιτησία ο Εθνικός

Πάντως η ομάδα του Μελιγαλά έχει τρομερά παράπονα από τη διαιτησία του κ. Καυκά και του β’ βοηθού Βανικιώτη και θεωρεί πως με τις αποφάσεις τους διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα στο ματς των Γαργαλιάνων. Μάλιστα η διοίκηση του Εθνικού έβγαλε και καυστική ανακοίνωση μετά τον αγώνα, ζητώντας ισονομία.
Αξίζει να σημειωθεί πως μετά από ένα ακυρωθέν γκολ του Δαλκαφούκη στο 92’ με το οποίο θα γινόταν το 2-2, ο πρόεδρος του Εθνικού Ηλίας Μουρούσιας ήταν έξω φρενών και ζήτησε από τους παίκτες να αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο, χωρίς αυτό να συμβεί! Στο πρώτο μέρος οι “ερυθρόλευκοι” ήταν καλύτεροι και έχασαν ευκαιρίες με τους Μπολούν, Κουλόπουλο και Σωτηρόπουλο.
Στο 25’ ο Εθνικός ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Δαλκαφούκη, με τον κ. Καυκά να λέει “όχι”.

Το 0-1 ο Κανελλόπουλος

Στο 28’ η ομάδα του Κώστα Παλαμάρα που έκανε ντεμπούτο στον “κυανόλευκο” πάγκο, πήρε το προβάδισμα χάρις σε γκολ που σημείωσε ο Κανελλόπουλος με σουτ μετά από σέντρα του Σαραντόπουλου (0-1).

Με πέναλτι ο Μπολούν το 1-1

Στο 38’ ο Σωτηρόπουλος κέρδισε πέναλτι από τον Νινιό, το οποίο αμφισβήτησαν οι φιλοξενούμενοι. Ο Μπολούν ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με την ομάδα του Δημήτρη Λίτσα να φτάνει στην ανατροπή στο 70’...

Πρώτο γκολ από Κουλόπουλο

Ο Μπολούν εκτέλεσε ένα κόρνερ, ο Σωτηρόπουλος με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι και στην επαναφορά ο Κουλόπουλος έγραψε με πλασέ το 2-1.
Οι άνθρωποι του Εθνικού διαμαρτυρήθηκαν πως πριν το κόρνερ, δεν δόθηκε καθαρό επιθετικό φάουλ του Αλεβίζου στο νεαρό γκολκίπερ Φρέσκα, που χθες έκανε ντεμπούτο.
Μετά το 2-1 ο Εθνικός πίεσε για την ισοφάριση, με τον Αγρα να προσπαθεί να κρατήσει το υπέρ του σκορ.
Στο 84’ οι δύο ομάδες έμειναν με 10 παίκτες, μιας και αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη για διαπληκτισμό οι Σαραντόπουλος και Καραχούντρης.

Ακυρώθηκε γκολ του Δαλκαφούκη στο 92’

Στο 92’ ο Ρουμελιώτης έβγαλε τη σέντρα και ο Δαλκαφούκης με ανάποδο ψαλίδι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ ύστερα από υπόδειξη του κ. Βανικιώτη! Τα παράπονα της ομάδας του Μελιγαλά ήταν έντονα, με τον κ. Καυκά να αποβάλει τον προπονητή Κώστα Παλαμάρα που μπήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθεί.
Το ματς σφύριξε ο Καυκάς και βοηθοί ήταν οι Βαμβακάς και Βανικιώτης.
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Λαμπίρης, Καραχούντρης, Αλεβίζος, Βελισσάρης (65’ Γεωργόπουλος), Κάππος (85’ Λάζαρης), Ηλιόπουλος, Καυκής (65’ Γαλάνης), Λακριντής (65’ Αναστασόπουλος), Μπολούν, Κουλόπουλος, Σωτηρόπουλος (80’ Γεωργακόπουλος).
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Φρέσκας, Διακουμάκος (75’ Ρουμελιώτης), Μακρής, Νινιός, Σίνος, Φέστας, Καρατζούλιας, Λάγιος (37’ λτρ. Παπαδόπουλος 46’ λ. τρ. Αλντέσκου), Κανελλόπουλος, Σαραντόπουλος, Δαλκαφούκης.