Τρίτη, 10 Νοέμβριος 2020 11:52

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Επανασπορά και περίφραξη στο γήπεδο “Καπετάν Βασίλης”

Γράφτηκε από τον

Χωρίς δράση θα κυλήσει ο Νοέμβριος για την ομάδα του Διαβολιτσίου, καθώς το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής έχει διακοπεί, όπως και όλες οι ερασιτεχνικές κατηγορίες της χώρας, λόγω της πανδημίας.

Ετσι οι ιθύνοντες της ομάδας αποφάσισαν σε αυτό το κενό διάστημα να κάνουν πράξη, κάτι που είχαν καιρό στο μυαλό τους και αυτό δεν είναι άλλο από την αναμόρφωση του γηπέδου “Καπετάν Βασίλης”.
Συγκεκριμένα, θα γίνει επανασπορά του χλοοτάπητα, ενώ θα ξηλωθεί η περίφραξη και θα τοποθετηθεί νέα. Σε μελλοντικό χρόνο θα κατασκευαστούν και νέα αποδυτήρια. Η επανασπορά και η περίφραξη θα γίνουν αυτό το μήνα, εφόσον το επιτρέψουν και οι καιρικές συνθήκες. Το γήπεδο... προσφέρεται για έργα αυτή την εποχή, με δεδομένο ότι έχουν σταματήσει και οι προπονήσεις.
Η... καραντίνα βέβαια για τον Α.Ο. Διαβολιτσίου είχε ξεκινήσει νωρίτερα, μιας και λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού είχαν αναβληθεί τα ματς πρωταθλήματος και κυπέλλου Ελλάδας. Η αναστολή όλων των δραστηριοτήτων είχε ως συνέπεια να αναβληθούν την περασμένη εβδομάδα και οι αγώνες του κυπέλλου Μεσσηνίας, θεσμός στον οποίο συμμετέχει ο ΑΟΔ που είναι και ο κάτοχος του τροπαίου.

Προπονήσεις μέσω... Viber

Οι παίκτες του Διαβολιτσίου προπονούνται πλέον ατομικά, παίρνοντας οδηγίες μέσω viber από τον προπονητή Αλέξη Μαντζούνη, ο οποίος ετοιμάζει κάθε εβδομάδα το πρόγραμμα προκειμένου να διατηρηθεί η ομάδα σε καλή κατάσταση. Η διακοπή της δράσης μπορεί βέβαια να βγει και σε καλό για τον ΑΟΔ, καθώς ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τα εφτά κρούσματα κορονοϊού. Με την επανέναρξη της Γ’ εθνικής θα είναι πλέον πλήρης, αλλά και με περισσότερες λύσεις μετά την προσθήκη των Αντεμάι, Γουέσλει και Τσάτσου.
Ο Αλέξης Μαντζούνης ευελπιστεί ότι “Θα έρθουμε στην κανονικότητα το Δεκέμβριο. Είναι μια σεζόν που ξεκίνησε περίεργα και συνεχίζεται περίεργα. Θέλουμε να είμαστε καλά και θα ξεπεράσουμε τις όποιες δυσκολίες. Με ατομική ευθύνη και διάθεση προσπαθούμε να κρατηθούμε σε καλή κατάσταση”, σημειώνει ο τεχνικός του ΑΟΔ που βρίσκεται αυτές τις μέρες μαζί με την οικογένειά του στην Αθήνα.