Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2020 14:25

ΕΡΑΝΗ: “Είμαι απαισιόδοξος για σέντρα το Δεκέμβριο”, λέει ο Κώστας Λυμπερόπουλος

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ: “Είμαι απαισιόδοξος για σέντρα το Δεκέμβριο”, λέει ο Κώστας Λυμπερόπουλος

Σε θέση οδηγού στην κούρσα της Α’ τοπικής βρίσκεται η Εράνη μετά από εφτά αγωνιστικές.

Η φιλιατρινή ομάδα μετρά έξι νίκες (σερί) και μια ισοπαλία, έχοντας πάντως ένα ματς περισσότερο από τη δεύτερη Κυπαρισσία, η οποία αγνοεί επίσης την ήττα και έχει το απόλυτο στα ματς που έχει δώσει.
Το περασμένο Σαββατοκύριακο δεν είχαμε πρωτάθλημα, όπως δεν θα έχουμε και για τα επόμενα του Νοεμβρίου λόγω του lockdown. Το ερώτημα είναι αν θα ξεκινήσει πάλι το πρωτάθλημα το Δεκέμβριο ή το νέο έτος. Και φυσικά σε τι κατάσταση θα παρουσιαστούν οι 17 μονομάχοι της Α’ τοπικής. “Νομίζω ότι η διακοπή θα επηρεάσει όλες τς ομάδες. Δεν μπορούμε όμως να κάνουμε κάτι. Πρέπει να
εφαρμόσουμε τα μέτρα που έχουν παρθεί”, λέει στην “Ε” ο Κώστας Λυμπερόπουλος. Ο προπονητής των πρωτοπόρων δεν βλέπει μάλιστα να κυλάει και πάλι το... τόπι μέσα στο 2020.
“Είμαι απαισιόδοξος για σέντρα το Δεκέμβριο, όσον αφορά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, γιατί οι χαμηλότερες επαγγελματικές κατηγορίες μπορεί να παίξουν. Για να γίνει αυτό και στο τοπικό, χρειάζεται υγειονομικό πρωτόκολλο με εβδομαδιαία εξέταση και αυτό το κόστος μπορεί να το καλύψει μόνο η Πολιτεία”.
Ο Κώστας Λυμπερόπουλος θεωρεί ότι η ομάδα του ήταν σε καλή κατάσταση, όπως φαίνεται και από τη βαθμολογική συγκομιδή, παρότι σε λάθε παιχνίδι είχε απουσίες. Το θετικό με τη διακοπή είναι ότι θα αποθεραπευτούν όλοι οι παίκτες που είχαν προβλήματα τραυματισμών, όπως οι Χρονόπουλος, Ανδρώνης, Μπεγλετζης, Ντουγέρογλου. Ετσι η Εράνη θα είναι πλήρης, όταν ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα.
Ενα πρωτάθλημα αρκετά δυνατό, όπως λέει ο Κ. Λυμπερόπουλος συγκριτικά με αυτά άλλων νομών. Πρέπει να υπάρχει θετική ματιά από όλους μας, για να συνεχίσουμε να έχουμε ένα δυνατό πρωτάθλημα, όπως τα τελευταία 2-3 χρόνια”.