Τετάρτη, 11 Νοέμβριος 2020 12:31

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: “Επρεπε να αφήσουν ελεύθερες τις προπονήσεις”, λέει ο Σπύρος Τσίκινης

Γράφτηκε από τον

Χωρίς αγώνα θα κυλήσει ο Νοέμβριος για την ομάδα του Ακρίτα Κορώνης, που έπαιξε για τελευταία φορά στις 31 Οκτωβρίου, όταν αντιμετώπισε στο γήπεδο της Καλλιθέας τον Απόλλωνα Καλαμάτας (2-2).

Οι ιθύνοντες της ομάδας ευελπιστούν να μην είναι αυτό και το τελευταίο ματς για το 2020, καθώς ουδείς είναι βέβαιος ότι θα ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα της Α’ τοπικής το Δεκέμβριο. Το δεδομένο είναι ότι μέχρι το τέλος του μήνα που διανύουμε δεν επιτρέπονται αγώνες, αλλά και ομαδικές προπονήσεις. Κάτι που δεν αρέσει στον Σπύρο Τσίκινη. Ο προπονητής του Ακρίτα Κορώνης σχολιάζοντας στην “Ε”
τη νέα διακοπή μέσα στο έτος είπε. “Επρεπε να αφήσουν ελεύθερες τις προπονήσεις Πως θα παίξουν τα παιδιά χωρίς προπόνηση μετά από ένα μήνα; Ας έβαζαν όριο τρεις προπονήσεις την εβδομάδα. Τηρούσαμε άλλωστε τα μέτρα στις προπονήσεις. Ολες οι ομάδες θα επηρεαστούν από τη διακοπή και ιδιαίτερα αυτές που έχουν μικρο ρόστερ”. Ο έμπειρος προπονητής δεν γνωρίζει πότε θα ξεκινήσει η Α’ τοπική, αλλά έχει δώσει οδηγίες στους παίκτες ώστε να διατηρηθούν σε καλή αγωνιστική κατάσταση, κάνοντας ατομικές προπονήσεις. Η τελευταία προπόνηση για τον Ακρίτα έγινε την περασμένη Παρασκευή. Να σημειωθεί ότι πριν από τη διακοπή οι παίκτες γυμνάζονταν είτε στο γήπεδο της Καλλιθέας, είτε σε αυτό της Πύλου λόγω του ότι στην Κορώνη έγινε επανασπορά. Γι’ αυτό άλλωστε ο αγώνας με τον Απόλλωνα Καλαμάτας διεξήχθη στην Καλλιθέα.

Στην πρώτη τετράδα της Α’ τοπικής

Η Κορώνη έχει κάνει θετικό ξεκίνημα στην Α’ τοπική μετρώντας τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και μόνο μια ήττα σε 7 αγωνιστικές. Ετσι με 14 βαθμούς, ισοβαθμεί με τον Απόλλωνα Καλαμάτας στην τρίτη
θέση της Α’ τοπικής. Ο Σπύρος Τσίκινης δηλώνει ότι: “ Αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με τη Μάνη που είχαμε και απουσίες, δεν έχουμε χάσει. Είμαστε ψηλά στη βαθμολογία και θα μπορούσαμε να είχαμε και περισσότερους βαθμούς. Η ομάδα ήταν σε καλή κατάσταση και τώρα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με το πρωτάθλημα”.