Πέμπτη, 12 Νοέμβριος 2020 17:56

Παναρκαδικός: Τρεις μεταγραφές για το κάτι παραπάνω!

Γράφτηκε από τον

Ο Παναρκαδικός δεν ξεκίνησε καλά την σεζόν και μετά την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 7ου ομίλου της Γ’ Εθνικής μετράει τρεις βαθμούς, με μία νίκη και δύο ήττες και μια αλλαγή προπονητή.

Η κακή αγωνιστική εικόνα των πράσινων οδήγησε μοιραία την διοίκηση του ιστορικού σωματείου στο τέλος της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Ντίσιο, με τον Αντώνη Δρακόπουλο να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του τριφυλλιού.

Μαζί όμως με τον Αντώνη Δρακόπουλο ο Παναρκαδικός έβαλε στο ρόστερ του και τρεις νέους ποδοσφαιριστές, με τον Αργεντινό Νίκολα Άμποτ, τον Γάλλο Ελ-Αραμπί και τον Έλληνα τερματοφύλακα Γιάννη Ασημέλλη να φορούν την πράσινη φανέλα.

Είναι γεγονός πως ο Παναρκαδικός περιμένει πολλά και από τους τρεις νεαποκτηθέντες και κυρίως από τους Άμποτ και Ελ-Αραμπί οι οποίοι θα προσπαθήσουν να συμβάλουν στην αλλαγή της μεσοεπιθετικής εικόνας της ομάδας.

Ο Νίκολα Άμποτ είναι μέχρι στιγμής ο ποδοσφαιριστής που από την πρώτη του προπόνηση έκλεψε τις παραστάσεις και έδειξε πως μπορεί να δώσει λύσεις και βάση της ποιότητας και της μεγάλης του εμπειρίας να προσφέρει πράγματα.

Η διακοπή του πρωταθλήματος και το άγνωστο του πότε θα αρχίσει ξανά αποτελούν το μεγάλο πρόβλημα αυτή την στιγμή, ωστόσο είναι δεδομένο πως και οι τρεις αυτοί ποδοσφαιριστές ήρθαν για να βοηθήσουν την ομάδα της Τρίπολης.

Πηγή: mikriliga.com