Πέμπτη, 12 Νοέμβριος 2020 20:04

Εθνική ομάδα: Μονόδρομος η Ριζούπολη για το ματς με Σλοβενία

Γράφτηκε από τον

Όπως όλα δείχνουν η αναμέτρηση της Εθνικής με τη Σλοβενία (18/11) θα διεξαχθεί στη Ριζούπολη. Ενοχλήσεις ο Σιώπης, καλύτερα ο Μασούρας ενόψει Μολδαβίας.

Σε πολλά μέτωπα υπάρχει επικαιρότητα στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου. Στο εξωαγωνιστικό εκείνο που απασχολεί τους ανθρώπους της ΕΠΟ είναι η έδρα του αγώνα με τη Σλοβενία (18/11).

Αρχικά, ήταν να διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, αλλά η κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου ανάγκασε την ΕΠΟ να αναζητήσει άλλη έδρα. Έτσι, την Τρίτη (10/11) ανακοίνωσε ότι η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στην Τούμπα.

Αυτό όμως δεν θα γίνει αφού η Πολιτική Προστασία άναψε κόκκινο φως στη συγκεκριμένη περίπτωση. Έτσι, η λύση της Ριζούπολης μοιάζει ως μονόδρομος για το ματς της Τετάρτης. Βέβαια, για να γίνει εκεί θα πρέπει να πραγματοποιηθούν κάποια βελτιωτικά έργα, αλλά το γήπεδο αναμένεται να είναι έτοιμο έγκαιρα.

Από εκεί και πέρα στο αγωνιστικό κομμάτι στην προπόνηση της Πέμπτης ο Σιώπης γύρισε το πόδι του και στη συνέχεια είχε ενοχλήσεις. Υποβλήθηκε σε μαγνητική και την Παρασκευή θα ξεκαθαρίσει η κατάστασή του, αν και δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό.

Την ίδια ώρα ο Μασουράς πηγαίνει καλύτερα, έκανε ασκήσεις με την μπάλα και το γεγονός ότι δεν τον έχει αποκλείσει από την αποστολή του αγώνα με τη Μολδαβία δείχνει ότι ο Φαν Σιπ θα τον περιμένει.

Πηγή: sport24.gr