Παρασκευή, 13 Νοέμβριος 2020 17:33

Παναθηναϊκός: Υπέγραψε μέχρι το 2023 ο Σένκεφελντ

Γράφτηκε από τον
Παναθηναϊκός: Υπέγραψε μέχρι το 2023 ο Σένκεφελντ

 

Νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό που τον κρατάει στο τριφύλλι μέχρι το καλοκαίρι του 2023 υπέγραψε ο Μπαρτ Σένκεφελντ, όπως ανακοίνωσε η πράσινη ΠΑΕ. Αύξηση απολαβών 60% τον Ολλανδό που έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος στην άμυνα.

Τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος θα φοράει για άλλα τρία χρόνια ο Μπαρτ Σένκεφελντ, με τον Παναθηναϊκό να έρχεται σε συμφωνία μαζί του για υπογραφή νέου συμβολαίου μέχρι το 2023 - επιβεβαιώνοντας απόλυτα το ρεπορτάζ του Sport24.gr για τον δίαυλο επικοινωνίας που είχε ανοίξει πρόσφατα μεταξύ των δύο πλευρών- και να προχωράει στη σχετική επίσημη ανακοίνωση το απόγευμα της Παρασκευής.

Το νέο συμβόλαιο του Μπαρτ Σένκεφελντ προβλέπει αύξηση απολαβών ύψους 60%, κάτι που σημαίνει ότι από τις 200.000 ευρώ θα πάει στις 320.000 ευρώ ετησίως. Γίνεται έτσι ο πιο ακριβοπληρωμένος της αμυντικής γραμμής των πρασίνων, ενώ το συμβόλαιό του είναι ανάμεσα στα 5-6 υψηλότερα της ομάδας.

"Είμαι ευγνώμων στον Παναθηναϊκό για την υπογραφή του νέου συμβολαίου. Δεν είναι για μένα ένα καινούργιο κεφάλαιο στην καριέρα μου, είναι όμως μία νέα πρόκληση.

Το όνειρό μου είναι να αγωνιστώ στην Ευρώπη με αυτή τη φανέλα, να κάνω μαζί με τους συμπαίκτες μου, περήφανο τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Πρέπει να επιστρέψουμε και στη συνέχεια να σταθεροποιηθούμε εκεί όπου ανήκει ο σύλλογος. Βήμα – βήμα πιστεύω πως θα το καταφέρουμε.

Υπάρχουν πραγματικά υπέροχοι άνθρωποι στο σύλλογο. Έχω συναντήσει ανθρώπους που με βοήθησαν σημαντικά σε αυτό το διάστημα της παραμονής μου στον Παναθηναϊκό", τόνισε ο 29χρονος Ολλανδός κεντρικός αμυντικός, στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου.

Σημειώνεται πως ο Σένκεφελντ εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2018 και έχει καταγράψει μέχρι στιγμής 39 συμμετοχές σε επίσημα παιχνίδια.

Πηγή: sport24.gr