Τρίτη, 17 Νοέμβριος 2020 13:12

Κλάδης: “Είναι αμαρτία για το Πεταλίδι να πλέει σε ρηχά νερά"

Γράφτηκε από τον
Κλάδης: “Είναι αμαρτία για το Πεταλίδι να πλέει σε ρηχά νερά"

Χωρίς νίκη μετά από εφτά αγωνιστικές παραμένει ο Απόλλωνας στην Α’ τοπική και μοιραία βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα του Πεταλίδίου μετρά μία ισοπαλία και πέντε ήττες, έχοντας κάνει και το ρεπό της, καθώς το πρωτάθλημα διεξάγεται φέτος με 17 ομάδες. Στο τελευταίο παιχνίδι πριν τη διακοπή, το Πεταλίδι ηττήθηκε εντός έδρας με 0-2 από τον Τσικλητήρα Πύλου στο ντεμπούτο του Κώστα Κλάδη στον πάγκο. Ο έμπειρος τεχνικός ανέλαβε τα ηνία μετά τη λύση της συνεργασίας με τοι Παντελή Μάλαμα, αλλά δεν πρόλαβε καλά καλά να γνωρίσει τους παίκτες του. Και αυτό γιατί λόγω της πανδημίας σταμάτησαν τόσο οι αγώνες, όσο και οι ομαδικές προπονήσεις. Ο ίδιος όμως, δεν χάνει την αισιοδοξία του για την παραμονή στην Α’ τοπική, παρά την άσχημη εκκίνηση. “Ακόμα είναι πολύ νωρίς. Το πρωτάθλημα έχει 34 αγωνιστικές και έχουν γίνει μόνο οι εφτά. Πιστεύω ότι η ομάδα θα μπορέσει να μείνει στην κατηγορία με τις διορθωτικές κινήσεις που θα γίνουν”, λέει στην “Ε” ο Κώστας Κλάδης. Οσο για το πότε βλέπει την επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους: “Εκτιμώ ότι μετά τις 10 Γενάρη θα ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα, με δεδομένο ότι οι ομάδες θα έχουν μείνει μεγάλο διάστημα εκτός προπονήσεων και θα χρειαστούν 20 τουλάχιστον μέρες για προετοιμασία. Πρέπει να προσέχουμε όλοι ώστε να αποφύγουμε τα χειρότερα και να επιστρέψουμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς”.
Ο Κώστας Κλάδης σημειώνει ακόμα ότι η διοίκηση είναι κοντά και θα προχωρήσει στις προσθήκες που χρειάζονται ώστε η ομάδα να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση και να ανανεώσει τη θητεία της στην
κατηγορία. “Είναι αμαρτία για το Πεταλίδι να πλέει σε ρηχά νερά. Πρόκειται για μια ιστορική ομάδα με πολλά χρόνια στις μεγαλύτερες κατηγορίες και θα κάνουμε τα πάντα για να αποφύγει τις περιπέτειες. Η διοίκηση συμφωνεί σε αυτά που έχουμε πει και θα κάνουμε διορθωτικές κινήσεις”. Για τη μάχη του τίτλου στην Α’ τοπική, ο κ. Κλάδης ξεχωρίζει πέντε ομάδες: “Απ’ ότι φαίνεται η Κυπαρισσία, η Εράνη, ο Απόλλωνας, η Θουρία και η Μάνη θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Οι άλλες ομάδες είναι περίπου ίδιες και οι διαφορές είναι μικρές”.