Τρίτη, 17 Νοέμβριος 2020 17:49

Γηπεδικό Παναθηναϊκού: Πρώτα κάτι χειροπιαστό και μετά Γενική Συνέλευση στον Ερασιτέχνη

Γράφτηκε από τον
Γηπεδικό Παναθηναϊκού: Πρώτα κάτι χειροπιαστό και μετά Γενική Συνέλευση στον Ερασιτέχνη

Το γηπεδικό είναι αυτή την στιγμή το πιο καυτό θέμα στον Παναθηναϊκό, ωστόσο ακόμα δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό. Στον Ερασιτέχνη μάλιστα ξεκαθάριζαν πως πρώτα θα πάρουν στα χέρια τους επίσημα χαρτιά και μετά θα συγκληθεί Γενική Συνέλευση για να παρθεί απόφαση.

Τις τελευταίες ημέρες έχει βρεθεί και πάλι στον... αφρό της δημοσιότητας το γηπεδικό του Παναθηναϊκού και η περιβόητη «Διπλή Ανάπλαση», με τα δημοσιεύματα να διαδέχονται το ένα το άλλο. Δημοσιεύματα που κάποια από αυτά θεωρούν τελειωμένη την συμφωνία, τονίζοντας πως σύντομα θα υπάρξουν νέα.

Το πόσο τελειωμένη είναι ή όχι αυτή η συμφωνία, μπορούν να το γνωρίζουν Δήμος, ΠΑΕ και Ερασιτέχνης. Από τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό πάντως τόνιζαν πως δεν έχουν κάτι χειροπιαστό στα χέρια τους και γι' αυτό άλλωστε αυτές τις ημέρες δεν βγαίνουν να μιλήσουν και να τοποθετηθούν.

Από την στιγμή που κανένα επίσημο χαρτί δεν έχει πάει στα γραφεία, πως μπορούν να πάρουν θέση, ειδικά για κάτι τόσο σοβαρό και σημαντικό που αφορά κάθε φίλο του Παναθηναϊκού; Επισήμαναν μάλιστα πως μόλις θα έχουν κάτι χειροπιαστό, εκτός της επίσημης τοποθέτησης, θα κινηθούν και οι διαδικασίες για Γενική Συνέλευση, προκειμένου να παρθούν και οι αποφάσεις. Το σίγουρο είναι πως στον Ερασιτέχνη δεν σκοπεύουν να δεχθούν μια συμφωνία που δεν θα κατοχυρώνει τον σύλλογο ενώ πρέπει να τονιστεί πως από την πρώτη στιγμή που είχε αναλάβει την προεδρία ο Τάκης Μαλακατές είχε επισημάνει πως στην «Διπλή Ανάπλαση» θα πρέπει να υπάρχει και γήπεδο μπάσκετ. Όλα αυτά ωστόσο θα συζητηθούν μόλις υπάρχει κάτι χειροπιαστό και όχι φήμες.

Πηγή: gazzetta.gr