Τετάρτη, 18 Νοέμβριος 2020 12:30

ΕΠΟ: Οι αποφάσεις της ΕΠΟ για Super League 2 – Football League

Γράφτηκε από τον
ΕΠΟ: Οι αποφάσεις της ΕΠΟ για Super League 2 – Football League

Συνεδρίασε χθες η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ), παρουσία  του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA/UEFA Πετρ Φούσεκ.

Ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο.. Ευάγγελος Γραμμένος ενημέρωσε τα μέλη της Ε.Ε. αναφορικά με την ολιστική μελέτη για το Ελληνικό ποδόσφαιρο, την οποία κατάρτισαν οι FIFA/ UEFA, και εκπρόσωποί τους την παρουσίασαν χθες σε ειδική τηλεδιάσκεψη που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη. Ο κ. Γραμμένος υπογράμμισε ότι «επόμενο βήμα είναι το ποδόσφαιρο να συζητήσει το περιεχόμενο της μελέτης και να καταλήξει στις θέσεις του». Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ  αποφάσισε να ζητηθεί συνάντηση με την Πολιτεία με αίτημα την έναρξη των πρωταθλημάτων των Super League 2 και Football League. Οριστικά στην Cosmote το Κύπελλο Ελλάδας (2020-21). Στη σχετική ανακοίνωση, όπως αυτή έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ αναφέρεται:
“Η Ε.Ε. αποφάσισε:
- Να οργανωθεί άμεσα συνάντηση μεταξύ των ΕΠΟ, Super League 1 και Super League 2/Football League προκειμένου να οριστικοποιηθούν θέματα αγωνιστικού προγράμματος, αλλά και να ζητηθεί από την Πολιτεία συνάντηση, προκειμένου να επιτευχθεί έναρξη των πρωταθλημάτων της Super League 2 και της Football League.
- Να αποδεχθεί την προσφορά της Cosmote για την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Κυπέλλου Ελλάδος αγωνιστικής περιόδου 2020-21”.