Πέμπτη, 19 Νοέμβριος 2020 14:51

Ο κορονοϊός “χτύπησε” τον Αστέρα Τρίπολης

Γράφτηκε από τον
Ο κορονοϊός “χτύπησε” τον Αστέρα Τρίπολης

Ο Αστέρας έκανε γνωστό ότι κατά τον έλεγχο που έγινε την Τετάρτη (18/11) εντοπίστηκαν δύο επιπλέον δείγματα θετικά στον κορονοϊό.

Την Τετάρτη (18/11) η ΠΑΕ Αστέρας έκανε γνωστό ότι μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό. Την Πέμπτη (19/11) ενημέρωσε πως εντοπίστηκαν δύο επιπλέον δείγματα θετικά στον ιό.

Η ενημέρωση:

"Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει ότι στον έλεγχο που διενεργήθηκε την Τετάρτη (18/11) στους ποδοσφαιριστές, τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος και το προσωπικό της ομάδας, εντοπίστηκαν δύο επιπλέον δείγματα θετικά στον κορονοϊό. Όλα τα υπόλοιπα τεστ είναι αρνητικά.

Η ομάδα προετοιμάζεται πλέον για την αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-2021 με αντίπαλο την Λαμία (21/11, 15:00). Παρόλα αυτά θα διενεργηθεί εκτεταμένος έλεγχος κορονοϊού σε όλους τους ανθρώπους της ομάδας και το απόγευμα της Πέμπτης (19/11).

Τηρώντας πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο όσοι έχουν βρεθεί θετικοί στον Covid-19 έχουν απομονωθεί και βρίσκονται σε κατ' οίκον περιορισμό. Είναι καλά στην υγεία τους, παρουσιάζοντας ήπια συμπτώματα και τούς ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση".

Πηγή: sport24.gr