Πέμπτη, 19 Νοέμβριος 2020 16:20

Ολυμπιακός: Νοκ άουτ ο Βαλμπουενά για εβδομάδες!

Γράφτηκε από τον
Ολυμπιακός: Νοκ άουτ ο Βαλμπουενά για εβδομάδες!

Ο Ματιέ Βαλμπουενά αποκάλυψε ότι τραυματίστηκε στην προπόνηση του Ολυμπιακού και πως θα μείνει εκτός δράσης για μερικές εβδομάδες, χάνοντας ασφαλώς Παναθηναϊκό και Σίτι.

Νέο σοβαρό πρόβλημα στον Ολυμπιακό. Ο Ματιέ Βαλμπουενά τραυματίστηκε στη σημερινή προπόνηση στον αριστερό ορθό μηριαίο και όπως ο ίδιος ανέφερε στο twitter, θα μείνει εκτός δράσης για μερικές εβδομάδες.

Εννοείται πως ο Γάλλος μεσοεπιθετικός δεν μπορεί να αγωνιστεί το Σάββατο (21/11, 19.30, Novasports 1HD) με τον Παναθηναϊκό, ούτε και με τη Μάντσεστερ Σίτι την Τετάρτη (25/11, 19.55).

Η χειρότερη δυνατή εξέλιξη για τον Ολυμπιακό, καθώς έχουν ήδη τεθεί νοκ άουτ οι δύο φορ, Αραμπί και Χασάν, λόγω κορονοϊού.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, την ίδια ώρα, έλεγε στη Nova για τον Χολέμπας: "Εχουμε ακόμα 48 ώρες για να γίνει η τελική εκτίμηση μέχρι την τελευταία στιγμή. Χρειάζεται λίγο χρόνο ακόμα για δούμε αν μπορέσει να αντεπεξέλθει".

Στον Ολυμπιακό πραγματοποίησαν τεστ κορονοϊού την Πέμπτη (19/11) και ασφαλώς ελπίζουν να μην υπάρξουν θετικά δείγματα. Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετά από τον κορονοϊό. Ας μην ξεχνάμε ότι στο παρελθόν προσβλήθηκαν και οι Τζολάκης, Σεμέδο, Μπα, Καμαρά, Σουντανί, Βρουσάι, Λοβέρα και Σουρλής.

Οι νταμπλούχοι θα παραταχθούν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με παίκτες που θα έχουν κάνει επί της ουσίας... κουτσή προετοιμασία. Ο Σισέ προπονήθηκε για πρώτη φορά την Πέμπτη, ο Σεμέδο έκανε αποθεραπεία έχοντας επιστρέψει από τις υποχρεώσεις με την Πορτογαλία, το ίδιο και ο Φορτούνης και ο Ντρέγκερ, ενώ ο Ραντζέλοβιτς δεν έχει επιστρέψει καν από τη Σερβία.

Πηγή: sport24.gr