Δευτέρα, 23 Νοέμβριος 2020 15:11

Ο Ιταλός Ντάβιντε Μάσα στο Ολυμπιακός - Μάντσεστερ Σίτι

Γράφτηκε από τον
Ο Ιταλός Ντάβιντε Μάσα στο Ολυμπιακός - Μάντσεστερ Σίτι

Η UEFA ανακοίνωσε ότι ο Ιταλός Ντάβιντε Μάσα θα διευθύνει την αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Μάντσεστερ Σίτι για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Τετάρτη (25/11, 22:00) την Μάντσεστερ Σίτι στο Καραϊσκάκης για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League και η UEFA γνωστοποίησε τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα τον αγώνα στο Φάληρο θα σφυρίξει ο Ντάβιντε Μάσα. Ο 39χρονος Ιταλός δεν είναι άγνωστος στους ερυθρόλευκους, αφού έχει διαιτητεύσει την μεγάλη πρόκριση του Ολυμπιακού με 2-1 επί της Άρσεναλ στο Emirates για τη φάση των 32 των Europa League.

Επίσης, βρισκόταν και στη νίκη με 3-1 της ομάδας του Πειραιά στην έδρα της Παρτιζάν στις 25 Ιουλίου του 2017 για τον γ' προκριματικό γύρο του Champions League.

O Mάσα τελευταία φορά σφύριξε στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση την αναμέτρηση της Μπασάκσεχιρ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου είχαν ηττηθεί οι κόκκινοι διάβολοι.

Βοηθοί του θα είναι οι Στεφάνο Αλάσιο και Φίλιπο Μέλο, τέταρτος ο Πάολο Βαλέρι και στο VAR θα βρίσκονται οι Μασιμιλιάνο Ιράτι και Αλμπέρτο Τεγκόνι.

Πηγή: sport24.gr