Δευτέρα, 30 Νοέμβριος 2020 18:22

Βίλας-Μπόας: «Ο Ολυμπιακός έχει μεγαλύτερη εμπειρία από εμάς στο Champions League»

Γράφτηκε από τον
Βίλας-Μπόας: «Ο Ολυμπιακός έχει μεγαλύτερη εμπειρία από εμάς στο Champions League»

Στην δυσκολία της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στάθηκε ο τεχνικός της Μαρσείγ, Αντρέ Βίλας-Μπόας τονίζοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν περισσότερη εμπειρία από τους Μασσαλούς.

Η Μαρσέιγ θα υποδεχθεί τους «ερυθρόλευκους», την Τρίτη (01/12, 22:00), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League και ο τεχνικός της γαλλικής ομάδας, Βίλας Μπόας χαρακτήρισε στη συνέντευξη Τύπου, δύσκολο κι έμπειρο αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ο Ολυμπιακός είναι πιο δύσκολος από τη Ναντ που παίξαμε πριν από λίγες ημέρες. Είναι έμπειρος αντίπαλος. Μπορούμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες όπως κάναμε το Σάββατο. Ελπίζω να είναι ένας αγώνας αναφοράς», ανέφερε αρχικά ο 43χρονος Πορτογάλος τεχνικός για να αναφερθεί στη συνέχεια στο γεγονός ότι η Μαρσέιγ είναι καλύτερη στο γαλλικό πρωτάθλημα σε σχέση με το Champions League.

Αναρωτιόμαστε γιατί οι γαλλικές ομάδες υποφέρουν τόσο στο Champions League, εκτός από την Παρί Σεν Ζερμέν. Μπορεί να είναι λόγω έλλειψη εμπειρίας ή απλά διαφορά στο επίπεδο. Από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί και απαιτητικοί.

Ο Ολυμπιακός έχει μεγαλύτερη εμπειρία από εμάς στο Champions League. Είναι πολύ καλή ομάδα ακόμα και χωρίς τον Βαλμπουενά. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Ισως η τελευταία ευκαιρία μας».

Πηγή: gazzetta.gr