Κυριακή, 24 Φεβρουάριος 2013 20:28

Μας τιμώρησε η μπάλα, λέει ο Γκόφας στον Πανηλειακό

Γράφτηκε από τον

Στον Πανηλειακό ήταν απογοητευμένοι από τον τρόπο που χάθηκε η νίκη, ενώ ο τεχνικός τους Μίλτος Γκόφας αποκάλυψε πως πριν χτυπηθεί το κόρνερ που έφερε το γκολ της ισοφάρισης, έκανε την…. πρόβλεψη ότι θα τους τιμωρήσει η μπάλα.
«Ήρθαμε να παίξουμε ένα ντέρμπι με μεγάλη σημασία για όλους. Δώσαμε στον κόσμο μας την υπόσχεση ότι θα τα δώσουμε όλα και την τηρήσαμε. Στο 96' χάσαμε από ένα σουτ τη νίκη, ενώ δεν είχαμε κινδυνεύσει καθόλου. Είχαμε δοκάρι νωρίτερα και ισοφαριστήκαμε σε μια φάση που παίξαμε με 9 παίκτες. Είπα στον πάγκο πριν το κόρνερ ότι θα μας τιμωρήσει η μπάλα και δυστυχώς αυτό έγινε. Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε από το παιχνίδι. Κοιτάζουμε την συνέχεια καθώς το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο. Πιστεύω πάντως ότι ο Πανηλειακός θα ανέβει», τόνισε ο προπονητής του Πανηλειακού ο οποίος σχολίασε και την απόδοση της Καλαμάτας.
«Ήθελε να τρέξει, είχε πάθος αλλά και άγχος. Με αυτή την εικόνα δεν μπορεί να κάνει τίποτα, εκτός αν βελτιωθεί».
Ο παίκτης του Πανηλειακού Γιάννης Κολόκας τόνισε: «Είμαστε πικραμένοι από το αποτέλεσμα γιατί παίξαμε πολύ καλύτερα. Κοιτάζουμε την συνέχεια και τα δύο εντός έδρας παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας και πρέπει να κερδίσουμε. Περίμενα πιο δυνατή την Καλαμάτα».

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ