Δευτέρα, 07 Δεκέμβριος 2020 17:58

ΑΕΚ: Δεν μένει ο Καρέρα μέχρι την Πρωτοχρονιά σύμφωνα με τις στοιχηματικές

Γράφτηκε από τον

Μπορεί η ΑΕΚ να ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει θέμα προπονητή, όμως οι στοιχηματικές «βλέπουν» την αποχώρηση του Καρέρα πριν την Πρωτοχρονιά!

Ο αποκλεισμός από τον όμιλο του Europa League σε συνδυασμό με τις εντός έδρας βαριές ήττες (Ζόρια και Μπράγκα) έκαναν δύσκολη την θέση του Μάσιμο Καρέρα στον πάγκο της ΑΕΚ. Μία καρέκλα που έγινε ακόμα πιο... ηλεκτρική από την στιγμή που η Ενωση γνώρισε την ήττα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ομως η διοίκηση της ΑΕΚ αντέδρασε άμεσα. Οπως προέκυπτε από το ρεπορτάζ δεν υπάρχει θέμα Μάσιμο Καρέρα. Μάλιστα η θέση της Ενωσης ήταν κατηγορηματική. Δεν υπάρχει κανένα θέμα σχετικά με το μέλλον του Καρέρα στον σύλλογο. Στήριξη λοιπόν από το club στον Ιταλό τεχνικό.

Σύμφωνα με τις στοιχηματικές ωστόσο το να μην είναι προπονητής της ΑΕΚ ο Μάσιμο Καρέρα το 2021 «παίζει» δυνατά. Για την ακρίβεια το να μην ειναι στον πάγκο της «Ενωσης» μέχρι τις 31/12 παίζει στο 1.75.

Ταυτόχρονα οι στοιχηματικές έχουν βγάλει ήδη υποψήφιους. Και φαβορί για να κάτσει στον πάγκο της ΑΕΚ για τουλάχιστον 10 αγώνες -αν απομακρυνθεί τελικά ο Καρέρα- είναι ο Νίκος Κωστένογλου.

Από τη λίστα των μπουκ δε λείπουν ονόματα που έχουν εκτελέσει χρέη προπονητή στους «κιτρινόμαυρους» (Ουζουνίδης, Χιμένεθ, Πογιέτ).

Πηγή: gazzetta.gr