Κυριακή, 25 Μάιος 2014 22:17

ΠΑΜΙΣΟΣ: Στη Μεσσήνη δεν νικάει κανείς! - Αήττητος σε 17 ματς σε πρωτάθλημα και μπαράζ

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Στη Μεσσήνη δεν νικάει κανείς! - Αήττητος σε 17 ματς σε πρωτάθλημα και μπαράζ

Για τελευταία φορά ενώπιον του κοινού του θα αγωνιστεί αυτή την Τετάρτη ο Πάμισος με αντίπαλο τον Ερμή Κιβερίου. Οι Νησιώτες ολοκληρώνουν τις εντός έδρας υποχρεώσεις τους και θέλουν αφενός να διατηρήσουν το εντυπωσιακό αήττητο σερί σε πρωτάθλημα και μπαράζ  και αφετέρου να πάρουν τη νίκη με την οποία θα βρεθούν μια ανάσα από τη Γ' εθνική.

 

Ρεπορτάζ Παν. Φαντάκος


 Η ομάδα της Μεσσήνης οδηγεί την κούρσα στα μπαράζ ανόδου έχοντας 3 βαθμούς διαφορά από τη 2η Σπάρτη και 4 από τον 3ο Ερμή Κιβερίου. Ως εκ τούτου με νίκη βγάζει νοκ - άουτ τους πρωταθλητές Αργολίδας και θα θέλει ένα βαθμό στη Σπάρτη (αν οι Λάκωνες νικήσουν μεθαύριο τον ουραγό Πανθυρεατικό) για να σφραγίσει την πρωτιά.
Η έδρα αποτελεί φέτος το μεγάλο όπλων των πρωταθλητών Μεσσηνίας, καθώς στη Μεσσήνη δεν έχει νικήσει καμία ομάδα στις δύο παραπάνω διοργανώσεις.
Οι "πράσινοι" σε 15 ματς για την Α' τοπική είχαν 11 νίκες και 4 ισοπαλίες με τέρματα 33-7, ενώ στα μπαράζ έχουν νικήσει και στα δύο παιχνίδια με Σπάρτη και Πανθυρεατικό, χωρίς μάλιστα να έχουν δεχτεί γκολ. Ο μεθαυριανός αγώνας είναι ο τρίτος συνεχόμενος΄εντός έδρας στο πλαίσιο των μπαράζ, αλλά και τελευταίος όπως προαναφέραμε. Στις δύο τελευταίες αγωνιστικές ο Πάμισος θα παίξει κατά σειρά στη Σπάρτη και στο Αστρος. Γι' αυτό και η νίκη θεωρείται μονόδρομος. Ο Ερμής βέβαια θα έρθει στο Νησί για να παίξει το τελευταίο του χαρτί και αυτό δείχνει το βαθμό δυσκολίας που έχει η αναμέτρηση. Η ομάδα της Αργολίδας δεν έχει βέβαια νίκη ακόμα στα μπαράζ, αλλά από την άλλη αγνοεί και την ήττα μετρώντας τρεις ισοπαλίες σε ισάριθμες συναντήσεις.
Στο αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου ο Πάμισος έχασε τη νίκη στο φινάλε, αλλά στη συνέχεια αξιοποίησε την έδρα του και τέθηκε επικεφαλής του ομίλου. Να σημειωθεί ότι οι 4 ομάδες της Α' τοπικής που έφυγαν αυτή τη σεζόν με βαθμολογικό όφελος από τη Μεσσήνη είναι η Εράνη, ο Α.Ο. Φαραί, ο Ολυμπιακός Καλαμάτας και το Δώριο.

Εκπληξη στο κύπελλο

Ο Πάμισος είναι αήττητος σε πρωτάθλημα και μπαράζ ενώπιον του κοινού του, αλλά στο κύπελλο Μεσσηνίας ηττήθηκε μία και μοναδική φορά και αυτό του στέρησε την πρόκριση στα ημιτελικά. Ηταν στις 29 Σεπτεμβρίου, στο ξεκίνημα δηλαδή της σεζόν, όταν η Σπερχογεία νικούσε με 1-2 στη Μεσσήνη και έπαιρνε την πρόκριση σε συνδυασμό με το 1-1 στο πρώτο ματς.

Τα εντός έδρας ματς του Παμίσου
στην Α' τοπική και στα μπαράζ

Πάμισος - Μεθώνη 5-1 (6 Οκτωβρίου)
Πάμισος - Τσικλητήρας Πύλου 4-1 (19 Οκτωβρίου)
Πάμισος - Εράνη 1-1 (3 Νοεμβρίου)
Πάμισος - Διαβολίτσι 3-1 (17 Νοεμβρίου)
Πάμισος - Ομόνοια 1-0 (30 Νοεμβρίου)
Πάμισος - Απόλλωνας 5-0 (15 Δεκεμβρίου)
Πάμισος - Α.Ο. Φαραί 2-2 (4 Ιανουαρίου)
Πάμισος - Ανδρούσα 3-0 (12 Ιανουαρίου)
Πάμισος - Αστέρας Αρφαρών 3-0 (26 Ιανουαρίου)
Πάμισος - Εθνικός Μελιγαλά 1-0 (9 Φεβρουαρίου)
Πάμισος - Ολυμπιακός Κ. 1-1 (22 Φεβρουαρίου)
Πάμισος - Δώριο 0-0 (26 Φεβρουαρίου)
Πάμισος - Τέλλος Αγρας 2-0 (16 Μαρτίου)
Πάμισος - Σπερχογεία 1-0 (29 Μαρτίου)
Πάμισος - Κυπαρισσία 1-0 (12 Απριλίου)
Πάμισος - Σπάρτη 1-0 (14 Μαΐου)
Πάμισος - Πανθυρεατικός 4-0 (21 Μαΐου)