Δευτέρα, 21 Δεκέμβριος 2020 15:31

Super League: Αυλαία σήμερα στην 13η αγωνιστική σε Ριζούπολη και Γιάννενα

Γράφτηκε από τον

Η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Βόλο και θέλει να κάνει καλές γιορτές με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Στο άλλο ματς που κλείνει την 13η αγωνιστική της Super League Interwetten ο ΠΑΣ Γιάννινα περιμένει τον Αστέρα Τρίπολης.

Η ΑΕΚ θέλει να κλείσει το 2020 με νίκη κόντρα στον Βόλο και να κάνει γιορτές με ηρεμία πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Η Ένωση υποδέχεται στο γήπεδο της Ριζούπολης τους Βολιώτες και γνωρίζει ότι δεν υπάρχει άλλο περιθώριο για απώλειες αν θέλει να παραμείνει κοντά στις θέσεις της κορυφής. Ο Μάσιμο Καρέρα δεν υπολογίζει τους Νεντελτσιάρου, Λιβάια, Γαλανόπουλο, Χνιντ, Κρίστισιτς και Ινσούα. Από την πλευρά του ο Βόλος κατεβαίνει στην Αθήνα με στόχο μια καλή εμφάνιση και γιατί όχι ένα καλό αποτέλεσμα. Η ομάδα της Μαγνησίας προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με τον Παναιτωλικό και πλέον συμπλήρωσαν επτά ματς χωρίς νίκη. Εκτός οι Τέκιο και Τσοκάνης.

Στο άλλο ματς της ημέρας, ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Ηπειρώτες προέρχονται από την ήττα με 2-1 από τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο σε ένα ματς που για άλλη μια φορά άφησαν καλές εντυπώσεις. Ο Αργύρης Γιαννίκης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει ξανά τους Κρίζμαν και Λέο, ενώ τιμωρημένος είναι ο Καρτάλης. Από την πλευρά του ο Αστέρας Τρίπολης είναι σε καλή κατάσταση όπως έδειξε κόντρα στον Ατρόμητο, ενώ και στα Γιάννενα έχει καλή παράδοση αφού στα 4 τελευταία παιχνίδια στους «Ζωσιμάδες» έχει 2 νίκες και 2 ισοπαλίες. Χωρίς σοβαρά προβλήματα οι Αρκάδες.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Δευτέρα (21/12)

17:15 ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης (NS2)
19:30 ΑΕΚ - Βόλος (NS1)

Πηγή: gazzetta.gr