Δευτέρα, 21 Δεκέμβριος 2020 20:02

ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης 2-2: Ματσάρα χωρίς νικητή στους "Ζωσιμάδες" (βίντεο)

Γράφτηκε από τον

Ένα πανέμορφο παιχνίδι με εναλλαγές στο σκορ έγινε στα Γιάννινα ανάμεσα στον ΠΑΣ και τον Αστέρα με το τελικό 2-2 να αφήνει ικανοποιημένους τους γηπεδούχους που έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 54'. 

Ισόπαλο 2-2 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Αστέρα σε ένα ματς που τα είχε όλα. Τέσσερα γκολ, εναλλαγή στο σκορ μέσα σε ελάχιστα λεπτά, ένταση, νεύρα και αποβολή, εκατέρωθεν τραυματισμούς και αλλαγές στα σχέδια των δύο προπονητών.

Το ισόπαλο αποτέλεσμα στους "Ζωσιμάδες" αφήνει δεδομένα ικανοποιημένους τους γηπεδούχους που έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 54' λόγω της αποβολής του Σιόντη με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Από την άλλη ο Αστέρας ο οποίος ήταν περισσότερο απειλητικός και έδειχνε να είναι κοντά στη νίκη δέχτηκε την ισοφάριση με τη μοναδική φάση του ΠΑΣ προς την εστία του Παπαδόπουλου στο δεύτερο μέρος. Αν βέβαια οι παίκτες του Ράσταβατς ήταν περισσότερο αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που έκαναν θα έπαιρναν ένα εύκολο τρίποντο.

ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά ισορροπημένο. Ο Αστέρας απείλησε πρώτος με δοκάρι του Ριέρα για να έρθει το γκολ του ΠΑΣ μετά από ωραία επίθεση από τα αριστερά και τελικό αποδέκτη τον Παμλίδη που πέτυχε το πέμπτο φετινό του τέρμα με προβολή από κοντά μετά από πάσα του Πίρσμαν.

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν την ισοφάριση αρκετά γρήγορα σε μια επίσης εξαιρετική δική τους επίθεση όταν ο Ριέρα έκανε την κάθετη πάσα προς τον Μουνάφο που έκανε την προβολή προ του Χουτεσιώτη και ισοφάρισε.

ΜΕ ΔΕΚΑ ΠΑΙΚΤΕΣ Ο ΠΑΣ, ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με αρκετά λάθη από τους παίκτες των δύο ομάδων. Οι γηπεδούχοι μάλιστα έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 54' όταν ο Σιόντης που είχε περάσει στο ματς στο 8' αντί του Κάστρο είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα.

Ο Γιαννίκης προσπάθησε να κλείσει τους χώρους προς την εστία του Χουτεσιώτη και εν μέρει τα κατάφερε. Ο Αστέρας όπως ήταν λογικό πήρε την υπεροχή και προσπάθησε να απειλήσει χωρίς όμως αποτέλεσμα. Από το 80' έως το 84' όμως οι παίκτες των Αρκάδων κατασκήνωσαν στην εστία του ΠΑΣ και στην τέταρτη προσπάθεια με υπέροχο τέρμα του Φερνάντεθ κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα.

ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ

Οι γηπεδούχοι αν και πίσω στο σκορ και με παίκτη λιγότερο δεν το παράτησαν και στα λεπτά που έμεναν μέχρι το τέλος προσπάθησαν να διεκδικήσουν ότι καλύτερο μπορούσαν. Τα κατάφεραν στο 86' όταν ο Κρίζμαν με διπλή προσπάθεια μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και ισοφάρισε για τους γηπεδούχους στο 2-2 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Χουτεσιώτης, Οικονομόπουλος (85’ Σάλιακας), Κάργας, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Ελευθεριάδης (63’ Παντελάκης), Κάστρο (8’ Σιόντης), Ντομίνγκεθ, Νάουμετς (46’ Λεό), Παμλίδης (63’ Λιάσος), Κρίζμαν.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Καστάνο, Σουάρεθ, Αλβάρεζ, Μουνάφο, Ιγκλέσιας (40’ Βαλιέντε), Κρέσπι (74’ Τιλίκα), Ριέρα (74’ Λ. Φερνάντεθ), Σίτο (89’ Καπίγια), Μπαράλες.

Πηγή: sport24.gr