Τετάρτη, 30 Δεκέμβριος 2020 11:59

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Τηλεδιάσκεψη των ποδοσφαιριστών σήμερα με Μαυρωτά για την επανέναρξη του πρωταθλήματος

Γράφτηκε από τον

 

Στο πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου θα ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο και αν θα ξανά αρχίσει το Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, μετά τη διακοπή του στις αρχές Νοεμβρίου.

Οι ομάδες πιέζουν την Πολιτεία να απαντήσει άμεσα στο αίτημά τους για το πότε θα επιστρέψουν στις προπονήσεις και πότε θα είναι σε θέση να δώσουν και πάλι αγώνες. Ολα κρίνονται από τους ειδικούς που θέλουν να δουν πως θα κινηθεί η πορεία του κορονοϊού τις επόμενες μέρες στη χώρα μας για να πάρουν τις οριστικές τους αποφάσεις.
Εφόσον, τα κρούσματα συνεχίσουν να μειώνονται τότε θα είναι πιο εφικτό να δουν... άσπρη μέρα οι σύλλογοι.
Πληροφορίες αναφέρουν πως η πολιτεία είναι θετική στη συνέχιση του πρωταθλήματος, με την προϋπόθεση ότι θα τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο.
Ετσι μετά την συζήτηση που έγινε την περασμένη εβδομάδα με την ΕΠΟ, αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών της Γ’ εθνικής θα τα πουν μέσω τηλεδιάσκεψης με τον γενικό γραμματέα αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά, σχετικά με τη επανέναρξη του πρωταθλήματος. Στην τηλεδιάσκεψη που θα γίνει σήμερα Τετάρτη το μεσημέρι θα συμμετάσχουν δέκα ποδοσφαιριστές, εκπροσωπώντας τους δέκα ομίλους  της Γ’ εθνικής, αλλά και ο ΠΣΑΠ. Εκπρόσωπος του 9ου ομίλου που συμμετέχουν οι δύο Μεσσηνιακές ομάδες Διαβολίτσι και Πάμισος, θα είναι ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής του ΑΟΔ Σωτήρης Τσάτσος.