Τετάρτη, 30 Δεκέμβριος 2020 15:13

ΑΕΚ: Τελειώνουν Παουλίνιο - Σιμάο, πάει δανεικός ο Καρακλάιτς

Γράφτηκε από τον

Η ΑΕΚ προχωρά τις υποθέσεις των Παουλίνιο και Νταβίντ Σιμάο με σκοπό να αποδεσμευτούν άμεσα, ενώ ο νεαρός Σέρβος εξτρέμ, Πέταρ Καρακλάιτς αναμένεται να δοθεί δανεικός σε ομάδα της πατρίδας του.

Στην ευθεία έχουν μπει η αποδέσμευση των Παουλίνιο Μότα και Νταβίντ Σιμάο από την ΑΕΚ. Οι διοικούντες την Ένωση διαπραγματεύονται με την πλευρά των ποδοσφαιριστών την άμεση λύση των συμβολαίων τους, αφού δεν υπολογίζονται από τον Μανόλο Χιμένεθ για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Σιμάο ήταν εκτός πλάνων απ' την αρχή της αγωνιστικής περιόδου, ενώ αντίθετα ο Παουλίνιο "πλήρωσε" τις κακές εμφανίσεις, με αποκορύφωμα την απόδοσή του απέναντι στον Βόλο. Την ίδια στιγμή, προχωρούν και οι περιπτώσεις των δανεισμών κάποιων νεαρών ποδοσφαιριστών από την ΑΕΚ.

Ήδη ανακοινώθηκε η παραχώρηση του Φοίβου Μπότου στην Γκόου Αχέντ Ιγκλς, ενώ στη Σερβία βρίσκεται κι ο νεαρός εξτρέμ, Πέταρ Καρακλάιτς μαζί με τον εκπρόσωπό του, ο οποίος έχει πάρει το "ΟΚ" από τους ανθρώπους του Δικεφάλου προκειμένου να να φροντίσει για το δανεισμό του σε ομάδα του σερβικού πρωταθλήματος.

Πρόκειται, πάντως, για έναν παίκτη που πιστεύουν στην Ένωση και θέλουν να πάρει παιχνίδια στα πόδια του προκειμένου να επιστρέψει πιο έτοιμος το προσεχές καλοκαίρι. Από εκεί και πέρα, ανοιχτή είναι η υπόθεση και του Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς, για τον οποίο έχει εκφράσει ενδιαφέρον η Ζελέζνιτσαρ.

Πηγή: sport24.gr