Δευτέρα, 04 Ιανουάριος 2021 19:04

Μονοί αγώνες σε playoffs και playouts στη Super League 2

Γράφτηκε από τον
Μονοί αγώνες σε playoffs και playouts στη Super League 2

Προκειμένου να ολοκληρωθεί η Super League 2 έως τις 19 Μαΐου 2021, αποφασίστηκε να τροποποιηθεί η προκήρυξη και ως εκ τούτου οι αγώνες σε playoffs και playouts δεν θα είναι διπλοί, αλλά μονοί. Πρωτάθλημα 27 αγωνιστικών, με άλλα λόγια.

Για να βγουν οι ημερομηνίες και να ολοκληρωθεί έγκαιρα το πρωτάθλημα της Super League 2 μέχρι 19 Μαΐου 2021, αποφασίστηκε να αλλάξει η προκήρυξη και οι διπλοί αγώνες σε playoffs (θέσεις 1-6) και playouts (7-12) έγιναν μονοί. Αυτό σημαίνει πως με την ολοκλήρωση 22 αγώνων ολοκληρώνεται η κανονική περίοδος και αρχίζουν οι μονοί αγώνες σε playoffs και playouts.

Οι ομάδες που θα τερματίσουν από την 1η μέχρι την 3η θέση θα δώσουν τρία παιχνίδια εντός στα playoffs, ενώ όσοι τερματίσουν στις θέσεις 7-9, θα δώσουν επίσης τρία παιχνίδια εντός στα playouts.

Πιο αναλυτικά...

Ο πρώτος της κανονικής περιόδου σε playoffs και playouts θα υποδεχτεί τον δεύτερο, τον τρίτο και τον τέταρτο, ενώ εκτός θα παίξει με τον πέμπτο και τον έκτο.

Ο δεύτερος θα υποδεχτεί τον τρίτο, τον τέταρτο και τον πέμπτο, ενώ θα παίξει εκτός έδρας με τον πρώτο και τον έκτο.

Ο τρίτος θα φιλοξενήσει τον τέταρτο, τον πέμπτο και τον έκτο, ενώ θα τεθεί αντιμέτωπος μακριά από το γήπεδό του με τον πρώτο και τον δεύτερο.

Ο τέταρτος θα παίξει μέσα με τον πέμπτο και τον έκτο και εκτός με τους τρεις πρώτους.

Ο πέμπτος θα παίξει εντός με τον πρώτο και τον έκτο, ενώ εκτός έδρας με τον δεύτερο, τον τρίτο και τον τέταρτο.

Ο έκτος, τέλος θα παίξει στην έδρα του με τον πρώτο και τον δεύτερο, εκτός με τον τρίτο, τον τέταρτο και τον πέμπτο.

Ο πρώτος της Super League 2, όπως έγινε σαφές ξανά, θα ανέβει στη μεγάλη κατηγορία και ο δεύτερος θα δώσει μπαράζ (διπλό) με τον προτελευταίο της Super League 1.

Η ανακοίνωση:

"Το σημερινό διοικητικό συμβούλιο της Super League 2 ενέκρινε ομόφωνα την τροποποίηση της προκήρυξης του Πρωταθλήματος της Super League 2, το οποίο θα διεξαχθεί σε δυο φάσεις 22 αγωνιστικές κανονικής περιόδου και πέντε (5) μονών πλέι οφ και πλέι άουτ ενώ καθόρισε τον τρόπο διεξαγωγής των μόνων αγώνων".

Πηγή: sport24.gr