Τρίτη, 05 Ιανουάριος 2021 20:21

ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε τον Ουάρντα (βίντεο)

Γράφτηκε από τον

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Αμρ Ουάρντα από τον Βόλο, με τον Αιγύπτιο να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Με κάθε επισημότητα παίκτης του ΠΑΟΚ είναι ο Αμρ Ουάρντα. Ο Δικέφαλος με ανακοίνωσή του έκανε γνωστή την απόκτηση του Αιγύπτιου ποδοσφαιριστή από τον Βόλο.

Ο Ουάρντα επέστρεψε λοιπόν στην Τούμπα και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022 με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

O 27χρονος Αιγύπτιος συμμετείχε σε 10 παιχνίδια τη φετινή σεζόν με τους Θεσσαλούς στη Super League Interwetten σκοράροντας δύο γκολ και μοιράζοντας μία ασίστ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Αμρ Ουάρντα από τον ΝΠΣ Βόλος. Ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2022.

Μετά από περίπου πέντε μήνες στο ΝΠΣ Βόλος ο Αμρ Ουάρντα επιστρέφει στην Τούμπα και τίθεται άμεσα στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου.ωΟ Αιγύπτιος μέσος σε 10 παιχνίδια με την ομάδα της Μαγνησίας μέτρησε δύο γκολ και μία ασίστ, όντας εκ των κορυφαίων και πλέον είναι έτοιμος να προσφέρει λύσεις με την ποιότητά του.Αμρ καλώς ήρθες!".

Πηγή: sport24.gr