Παρασκευή, 30 Μάιος 2014 07:14

ΠΑΜΙΣΟΣ: "Μας αρέσουν τα δύσκολα…", λέει ο αρχηγός Ηλίας Ηλιόπουλος

Γράφτηκε από τον

Την πρώτη του ήττα γνώρισε στη διαδικασία των μπαράζ ανόδου ο Πάμισος και μάλιστα μέσα στην έδρα του από τον Ερμή Κιβερίου, που του στέρησε τη δυνατότητα να πάει με βαθμολογική διαφορά στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής (μεθαύριο Κυριακή) με τη Σπάρτη εκτός έδρας.

Ηταν μία απρόσμενη ήττα που ήρθε χάρις σε ένα μπλακ άουτ που έπαθαν σε ένα τρίλεπτο οι νησιώτες στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου.
Ετσι ο Πάμισος πλέον μετά από τέσσερις αγωνιστικές ισοβαθμεί με τη Σπάρτη στην πρώτη θέση με 7 βαθμούς και ακολουθεί με 6 ο Ερμής Κιβερίου. Δίχως αμφιβολία η υπόθεση άνοδος δυσκόλεψε για τη Μεσσηνιακή ομάδα, όμως ακόμη και τώρα τα πάντα είναι στο χέρι του Παμίσου… Κι αυτό γιατί αν κάνει δύο διπλά σε Σπάρτη και Αστρος τότε θα είναι 100% στην πρώτη θέση και να ανέβει στη Γ' εθνική.

"Πληρώσαμε δύο
στιγμές αδυναμίας"

Για το προχθεσινό ματς μίλησε στο "Ν" ο αρχηγός και φυσικός ηγέτης του Παμίσου Ηλίας Ηλιόπουλος που με το δικό του ξεχωριστό τρόπο σημείωσε: "Φαίνεται πως μας αρέσουν τα δύσκολα…
Στο ματς με τον Ερμή Κιβερίου πληρώσαμε δύο στιγμές αδυναμίας και δεν πιστεύαμε κι εμείς ότι χάσαμε το παιχνίδι.
Φάνηκε από την αρχή πως δεν θα είναι καλή και τυχερή μέρα και δεν καταφέραμε να πάρουμε ούτε τον βαθμό που θα ήταν πολύτιμος και θα άλλαζε άρδην τη βαθμολογία.
Παίξαμε με μία καλή ομάδα που χάνει πολύ δύσκολα και στην έδρα της πιστεύω πως θα γίνει πολύ δυνατό παιχνίδι με τη Σπάρτη.
Ακόμη δεν έχει χαθεί τίποτα και θα πάμε στη Σπάρτη δίχως άγχος για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα.
Θα προσπαθήσουμε να δείξουμε το καλό πρόσωπο της ομάδας μας στο δύσκολο ματς που έρχεται, με τη σκέψη ότι θα έχουμε στο πλευρό μας αρκετό κόσμο. Ξέρουμε που θα πάμε την Κυριακή, πως θα μας αντιμετωπίσουν και τι θέλουμε να πάρουμε", δήλωσε ο 33χρονος ποδοσφαιριστής των νησιωτών.
Κομπλέ την Κυριακή

Οι "πράσινοι" χθες έκαναν προπόνηση σε κάπως χαλαρούς ρυθμούς, ενώ θα βρεθούν και σήμερα στο γήπεδο και αύριο Σάββατο θα δοθεί ρεπό εν όψει του Κυριακάτικου αγώνα στη Σπάρτη. Το ευχάριστο είναι πως δεν προέκυψαν προβλήματα με τραυματισμούς ή τιμωρίες και έτσι όλοι οι παίκτες θα βρίσκονται στη διάθεση των προπονητών τους Σπύρου Τσίκινη και Νίκου Γεωργακλή.