Παρασκευή, 08 Ιανουάριος 2021 13:37

ΚΟΥΓΙΑΣ: “Στήσιμο στο περσινό ματς κυπέλλου στην Καλαμάτα”! (βίντεο)

Γράφτηκε από τον

Στις 30 Οκτωβρίου του 2019 η “Μαύρη Θύελλα” με χατ – τρικ του Βαγγέλη Αλεξόπουλου νίκησε 3-0 την Λάρισα στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας και έβαλε τις βάσεις για τη μεγάλη πρόκριση στους “16”
του κυπέλλου Ελλάδας, την οποία πήρε παρά την ήττα με 1-0 στη ρεβάνς στο AEL F.C. Arena στις 4 Δεκεμβρίου.

Ο Αλέξης Κούγιας, ωστόσο, με δήλωση που ανέβηκε στο σάιτ της ΠΑΕ μετά το προχθεσινό ματς της Λάρισας με τον ΠΑΣ Γιάννινα, δήλωσε ότι το ματς στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα ήταν στημένο, ενώ χαρακτήρισε προπονητικό απατεώνα τον πρώην προπονητή της ΑΕΛ Μιχάλη Γρηγορίου. Αναλυτικά η δήλωση του ιδιοκτήτη της Λάρισας αναφέρει:

“Συγχαρητήρια στους διαιτητές, το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, χρειαζόμαστε παίκτες αντάξιους της ιστορίας και του ονόματος της ΑΕΛ και θα τους αποκτήσουμε. Δυστυχώς πληρώνουμε την εμπιστοσύνη και την στήριξη που κάναμε στον Γρηγορίου. Δεν θέλω να πιστέψω ακόμη ότι λειτούργησε σαν Δούρειος Ίππος. Έπρεπε να καταλάβω τι γίνεται και με ποιόν έχω να κάνω, μετά το στήσιμο στην Καλαμάτα και στην ήττα με 3-0 από μία ομάδα Γ' Εθνικής, που έδωσε πολλά χρήματα στους στοιχηματζήδες παγκοσμίως και την ήττα με 0-3 από την Λαμία όταν ήμασταν στην 3η θέση, όπου ήμασταν το απόλυτο φαβορί και το σκορ έδωσε φοβερές
αποδόσεις. Όμως το λάθος είναι δικό μου, δεν έπρεπε ποτέ να διώξω τα δικά μου παιδιά, γι’ αυτόν τον τύπο με το φυτεμένο μαλλί και τα πολλά κόμπλεξ και θα το διορθώσω. Έχω μάθει να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου και να διορθώνω τα λάθη μου. Τις επόμενες ημέρες θα καταλάβουν όλοι τι εννοώ. Η ΑΕΛ δυστυχώς, εν αντιθέσει με τους αντιπάλους μας και εγώ είμαστε μόνοι χωρίς προστάτες, αλλά είμαστε δυνατοί και έτσι θα προχωρήσουμε.

Υ.Γ. Δυστυχώς, αυτός ο προπονητικός απατεώνας, έκανε προετοιμασία μόνο οκτώ ημερών και τρία φιλικά με ομάδες Γ ́ Εθνικής”.

Τα στιγμιότυπα από το Καλαμάτα - ΑΕΛ 3-0

 

Και η ρεβάνς ΑΕΛ - Καλαμάτα 1-0