Δευτέρα, 11 Ιανουάριος 2021 17:49

Η Μπέτις θέλει τον Παπασταθόπουλο

Γράφτηκε από τον

Η Μπέτις προστέθηκε στο χορό των μνηστήρων του Μεσσήνιου κεντρικού αμυντικού, Σωκράτη Παπασταθόπουλου, σύμφωνα ιταλικά και ισπανικά media.

Το μέλλον του Σωκράτη Παπασταθόπουλου βρίσκεται μακριά από το Λονδίνο και την Άρσεναλ. Το SPORT24 σας ενημέρωσε για τα δεδομένα που ισχύουν με τον Έλληνα κεντρικό και τον Ολυμπιακό, ενώ αποκάλυψε και τη βολιδοσκόπηση προθέσεων που έγινε από τον νέο τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ, Παναγιώτη Κονέ.

Κι αν το ενδιαφέρον της Τζένοα να τον επανεντάξει (φόρεσε τη φανέλα των ροσομπλού από το 2008 έως το 2010) στο δυναμικό της συντηρείται εδώ και μία εβδομάδα από τον ιταλικό Τύπο, ο Τζανλούκα ντι Μάρτζο βάζει στο χορό των μνηστήρων και την Μπέτις.

Οι Ανδαλουσιάνοι όπως παραδέχεται και η Mundo Deportivo - δίνοντας συνέχεια στο ρεπορτάζ του Ιταλού δημοσιογράφου - εξετάζει την περίπτωση του 32χρονου.

"Είναι ένα από τα ονόματα που δουλεύει ο τεχνικός διευθυντής της Μπέτις, Αντόνιο Κορδόν για την άμυνα, αν και για να αποκτηθεί θα πρέπει να μείνει ελεύθερος, καθώς και να ρίξει τις απαιτήσεις όσον αφορά στις απολαβές του".

Μάλιστα η Mundo Deportivo τονίζει ότι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ήταν συμπαίκτης με τον Μαρκ Μπάρτρα (νυν παίκτη της ομάδας από τη Σεβίλλη) και μάλιστα αποτέλεσαν δίδυμο στο κέντρο της άμυνας της Ντόρτμουντ.

Πηγή: sport24.gr