Παρασκευή, 15 Ιανουάριος 2021 11:17

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Ενας χρόνος από τη ρεβάνς στο “Γ. Καραϊσκάκης” (βίντεο)

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Ενας χρόνος από τη ρεβάνς στο “Γ. Καραϊσκάκης” (βίντεο)

Ενας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από το τελευταίο ματς της Καλαμάτας στο κύπελλο Ελλάδας...

Ηταν Τετάρτη 15 Ιανουαρίου όταν η “Μαύρη Θύελλα” αντιμετώπιζε τον Ολυμπιακό στο γήπεδο “Γ. Καραϊσκάκης” στη ρεβάνς της ήττας με 0-2 στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα. Η “Μαύρη Θύελλα” ηττήθηκε με 4-1 από τον μετέπειτα νταμπλούχο Ελλάδας, αλλά αποχαιρέτησε με ψηλά το κεφάλι το θεσμό, έχοντας να θυμάται τη μεγάλη νίκη με 3-0 επί της Λάρισας και την πρόκριση και φυσικά τις διπλές αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό. Στα αξιοσημείωτα η παρουσία 200 και πλέον φίλων της Καλαμάτας στο φαληρικό γήπεδο, οι οποίοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους και πανηγύρισαν έντονα το ωραίο γκολ του Ιντρίσι στο 67’.

Για την ιστορία οι “ερυθρόλευκοι” άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3’ με τον Λοβέρα, στο 17’ ο Γκερέρο διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων, ο οποίος βρήκε δίχτυα και στο 50’ ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 67’ ο Ιντρίσι πέτυχε το γκολ της τιμής για τους Μεσσήνιους και στο 69’ ο Λοβέρα διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
Οι συνθέσεις:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αλέν, Μάρκοβιτς (58' Γκιγιέρμε), Σισέ, Κούτρης, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Ξενιτίδης, Χριστοδουλόπουλος (68' Λιάτσος), Λοβέρα, Ραντζέλοβιτς (52' Φορτούνης), Γκερέρο.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Κασωτάκης, Γαλούπης, Νάσερ, Ζαχαρόπουλος, Ιντρίσι, Πανάγου, Πέεφ (65' Οσμάναγκιτς), Μπουσμπίμπα (63' Αλεξόπουλος), Καντούτσης, Πετσίτης (55' Ηλιόπουλος), Τριανταφυλλάκης.