Δευτέρα, 02 Ιούνιος 2014 20:41

"Βράζουν" στον Πάμισο για τα γεγονότα της Σπάρτης

Γράφτηκε από τον

Για πρωτόγνωρες καταστάσεις μιλούν στον Πάμισο την επομένη του αγώνα με τη Σπάρτη.

Η ομάδα της Μεσσήνης ηττήθηκε με 4-0 και έχασε τις ελπίδες για άνοδο στη Γ' εθνική, όμως αυτό που στενοχωρεί περισσότερο είναι το κλίμα τρομοκρατίας.
Η διοίκηση της ομάδας καταγγέλλει ότι δέχτηκε επίθεση από "φουσκωτούς" μέσα στα αποδυτήρια δύο ώρες πριν από τη σέντρα και απειλές του τύπου "εάν δεν κάτσετε να χάσετε, δεν φεύγετε από τη Σπάρτη".
Ο πρόεδρος του Παμίσου Γιώργος Πετρουλάκης παρατηρεί αρχικά ότι: "Αυτά τα επεισόδια μας θύμισαν μεγαλύτερες κατηγορίες και άλλα συμφέροντα. Είναι κάτι που δεν το είχαμε ζήσει" και προσθέτει:
 "Είναι κρίμα το 2014 να υπάρχουν στα γήπεδα μπράβοι, "φουσκωτοί" και τραμπουκισμοί. Το ποδόσφαιρο μόνο θα χάνει εάν δεν υποχωρήσει ο υπόκοσμος.
Χωρίς να θέλω να μειώσω την απόδοση της Σπάρτης, το παιχνίδι το έκριναν εξωγηπεδικοί παράγοντες. Ασκήθηκε ψυχολογικός πόλεμος και μάλιστα σε πολύ μικρά παιδιά.
Ακόμα δεν υπήρχε παίκτης που να μην χτυπήθηκε με μπουκάλι από την κερκίδα. Στο φύλλο αγώνα είχε δηλωθεί τραυματιοφορέας χωρίς να υπάρχει… φορείο και διερμηνέας χωρίς να υπάρχει ξένος. Πραγματικά είναι  άξιοι της μοίρας τους"..
Να σημειωθεί ότι ο κ. Πετρουλάκης ζήτησε από τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης να μην κατέβει η ομάδα να αγωνιστεί μετά τα όσα είχαν συμβεί στα αποδυτήρια, αλλά με απόφαση των παικτών και του τεχνικού τιμ οι Νησιώτες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο.

Συγχαρητήρια στους παίκτες

Η ήττα με 4-0 από τη Σπάρτη έβαλε τέλος στις όποιες ελπίδες υπήρχαν για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και την άνοδο στη Γ' εθνική. Οι ιθύνοντες, ωστόσο, μετά το τέλος τους ματς έδωσαν συγχαρητήρια στους παίκτες λέγοντάς τους ότι "Πρέπει να είστε υπερήφανοι, γιατί κάνατε την υπέρβαση. Πήρατε το πρωτάθλημα και κοιτάξατε τους αντίπαλούς σας στα μάτια στα μπαράζ. Αλλοι παράγοντες ήταν που καθόρισαν τη μη άνοδο στην παραπάνω κατηγορία".
Ο Πάμισος θέλει πλέον να τελειώσει με ψηλά το κεφάλι τα μπαράζ ανόδου και θα επιδιώξει τη νίκη στο αυριανό τελευταίο παιχνίδι με τον Πανθυρεατικό στο Αστρος.
Ενα παιχνίδι που δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον ούτε για τους γηπεδούχους που έχουν μόλις ένα βαθμό και θα τερματίσουν σίγουρα στην τελευταία θέση.