Παρασκευή, 29 Ιανουάριος 2021 14:45

Παναιτωλικός: Συμφωνία με Καρέλη

Γράφτηκε από τον

Ο Νίκος Καρέλης μένει ελεύθερος από την Ντεν Χάαγκ και ετοιμάζει βαλίτσες για την επιστροφή του στην Ελλάδα, έχοντας δώσει τα χέρια με τον Παναιτωλικό για να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Αγρινίου.

Μία ανάσα από την επιστροφή του στην Super League μετά από ενάμιση χρόνο απουσίας είναι ο Νίκος Καρέλης. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο 28χρονος Ηρακλειώτης φορ θα μείνει ελεύθερος εντός της ημέρας από την Ντεν Χάαγκ και κατόπιν θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναιτωλικό με τον οποίο έχει δώσει ήδη τα χέρια.

Η ομάδα του Αγρινίου θα γίνει έτσι ο όγδοος κατά σειρά σταθμός στην επαγγελματική καριέρα του Καρέλη, που έχει φορέσει κατά σειρά τη φανέλα των: Εργοτέλη, Άμκαρ Περμ, Παναθηναϊκού, Γκενκ, ΠΑΟΚ, Μπρέντφορντ και Ντεν Χάαγκ.

ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΡΙΓΙΜΠΙ

Εν τω μεταξύ, την ίδια ώρα που είναι έτοιμος να επαναπατρίσει τον Καρέλη, ο Παναιτωλικός φέρεται να αρνήθηκε πρόταση από Τουρκία για δικό του παίκτη.

Ο λόγος για τον Αριγίμπι, με τους Αγρινιώτες να λαμβάνουν προσφορά από την Μπόλουσπορ, ομάδα 2ης κατηγορίας Τουρκίας, αλλά να αποφασίζουν να την απορρίψουν και να διατηρούν στο ρόστερ τους τον Αριγίμπι για να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Τραϊανό Δέλλα και στο υπόλοιπο της σεζόν.

Πηγή: sport24.gr