Πέμπτη, 05 Ιούνιος 2014 06:43

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Σε προτεραιότητα το θέμα του Καλαντζή

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Σε προτεραιότητα το θέμα του Καλαντζή

Ο πρόεδρος της Καλαμάτας Γιώργος Ράλλης έχει ξεκαθαρίσει ότι το διάστημα που μεσολαβεί μέχρι την γενική συνέλευση που θα γίνει στο τέλος του μήνα, δεν πρόκειται να ασχοληθεί με το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας. Ούτε βιάζεται να κλείσει θετικά ή αρνητικά το θέμα Γκόφα, ούτε και να ξεκινήσει σειρά συζητήσεων με τους ποδοσφαιριστές.


Αυτό που προέχει, σύμφωνα με τις δηλώσεις του προέδρου, είναι να βρεθούν οικονομικοί πόροι για την ομάδα, να βρεθούν άτομα που θα μπουν στην διοίκηση και θα την ισχυροποιήσουν αλλά και να τελειώσουν τα γηπεδικά θέματα, το ενδεχόμενο της επιστροφής στο γήπεδο «Στ. Παπαδόπουλος» αλλά και του προπονητηρίου στο παλιό γήπεδο του Παμμεσσηνιακού στην Αγία Τριάδα.
Ωστόσο, υπάρχει και ένα θέμα αγωνιστικού επιπέδου το οποίο θα προσπαθήσει να λύσει άμεσα ο πρόεδρος της ομάδας και αυτό δεν είναι άλλο από την περίπτωση του Χρήστου Καλαντζή.
Πρόκειται άλλωστε για ένα παίκτη κοινής αποδοχής στην ομάδα, εγνωσμένης αξίας, από τον οποίο μπορεί να ξεκινήσει το χτίσιμο της ομάδας για την νέα χρονιά. Άλλωστε στο μελανόλευκο στρατόπεδο γνωρίζουν ότι όποιος προπονητής και αν καθίσει στον πάγκο της ομάδας δεν θα έχει αντίρρηση να έχει στην διάθεση του τον Καλαντζή, κάτι που ασφαλώς δεν μπορεί να ειπωθεί με ασφάλεια για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.
Για αυτό λοιπόν ο Ράλλης θα κοιτάξει να μιλήσει άμεσα με τον 31χρονο επιθετικό ώστε να μπορέσει να ανανεώσει από τώρα την παραμονή του στην "Μαύρη Θύελλα" και την νέα αγωνιστική περίοδο.
Να θυμίσουμε ότι ο Καλαντζής πέρυσι είχε εκφράσει την επιθυμία να σταματήσει το ποδόσφαιρο, όμως τελικά πείστηκε να επιστρέψει στην "Μαύρη Θύελλα". Το ζητούμενο λοιπόν είναι να πειστεί να συνεχίσει για ένα ακόμη χρόνο, κάτι που αυτή τη στιγμή φαίνεται αρκετά πιθανό.
Οι συζητήσεις με τους υπόλοιπους παίκτες θα γίνουν αργότερα ενώ πρέπει να σημειώσουμε πως συνολικά η διοίκηση εκτιμά ότι θα πρέπει να γίνουν ριζικές αλλαγές στο ρόστερ.