Παρασκευή, 06 Ιούνιος 2014 07:32

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Νέα ισχυρή διοίκηση βγαίνει την Κυριακή

Γράφτηκε από τον

Ιδιαίτερα ενθαρρυντικά είναι τα πράγματα στο στρατόπεδο του Τσικλητήρα Πύλου όσον αφορά το ενδιαφέρον που υπάρχει για τη συγκρότηση μιας ισχυρής διοίκησης. Καταρχάς φέτος δεν ήταν προγραμματισμένο να γίνουν εκλογές μιας και η θητεία της διοίκησης λήγει του χρόνου, όμως το αυξημένο ενδιαφέρον από πολλά άτομα να εισέλθουν στο συμβούλιο, ανάγκασε με την καλή έννοια τους διοικούντες να πραγματοποιήσουν γενική συνέλευση, με βασικό θέμα τις αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου συμβουλίου.


Ετσι η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 7 το απόγευμα στο Δημαρχείο Πύλου. Θεωρείται δεδομένο πως θα συνεχίσουν αρκετοί παράγοντες που ήταν στο φετινό συμβούλιο, όμως θα υπάρχει προσθήκη τόσο από νέα πρόσωπα, όσο και από παράγοντες που είχαν ασχοληθεί παλιότερα με τον Τσικλητήρα. 

Γράφτηκαν 230 μέλη
σε μία εβδομάδα!

Για να γίνει αντιληπτός ο ενθουσιασμός και η συστράτευση που υπάρχει αυτή
τη στιγμή στην Πύλο, αρκεί να αναφέρουμε πως μέσα σε μία εβδομάδα εγγράφηκαν 230 καινούργια μέλη, το καθένα με μηνιαία συνδρομή.
Μετά την εκλογή λοιπόν της νέας διοίκησης την Κυριακή, από Δευτέρα άπαντες πιάνουν δουλειά τρέχοντας τον προγραμματισμό της ομάδας εν όψει της νέας περιόδου.

Πρώτα προπονητής,
μετά το πάρε - δώσε

Το πρωταρχικό είναι να βρεθεί ο προπονητής που θα οδηγήσει την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Α' τοπικής, εκεί όπου οι προσδοκίες θα είναι αυξημένες λόγω και της πέμπτης θέσης που κατέκτησε τη φετινή χρονιά ο Τσικλητήρας.
Να θυμίσουμε ότι φέτος οι Πυλιώτες είχαν μια ιδιαίτερα πετυχημένη πορεία στην Α' τοπική και πήραν εύκολα την 5η θέση, πίσω από τις 4 ομάδες που είχαν ξεκινήσει με πρωταγωνιστικούς στόχους, τον Πάμισο, την Κυπαρισσία, την Εράνη και τον Εθνικό Μελιγαλά.
Από εκεί και πέρα, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν αξιολογήσει το ρόστερ και γνωρίζουν σε ποιες θέσεις "πονάει" ο Τσικλητήρας. Έτσι έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους και δεν θα αργήσει η ανακοίνωση των πρώτων κινήσεων.
Επιπλέον στόχος είναι να παραμείνει η συντριπτική πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών και υπάρχει αισιοδοξία για… κύμα ανανεώσεων το προσεχές διάστημα.