Πέμπτη, 11 Φεβρουάριος 2021 16:20

Ολυμπιακός: Ο Ελ Αραμπί ανανέωσε μέχρι το 2022

Γράφτηκε από τον

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους ερυθρόλευκους μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Γιουσέφ Ελ Αραμπί μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Οι ερυθρόλευκοι λοιπόν θέλοντας να δέσουν από νωρίς τον Μαροκινό επιθετικό, έφτασαν σε συμφωνία μαζί του για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Ο Ελ Αραμπί έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο, ενώ θα έχει και αυξημένες απολαβές. Ο εκπρόσωπός του είχε βρεθεί στην Ελλάδα και συζήτησε σε ένα καλό κλίμα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και κάπως έτσι οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία, εφόσον έβλεπαν το μέλλον τους μαζί..

Ο Μαροκινός, ο οποίος είναι ο κορυφαίος επιθετικός του πρωταθλήματος, αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2019 και το προηγούμενο συμβόλαιό του είχε διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Πλέον, αποφάσισαν να πορευτούν μαζί για έναν ακόμη χρόνο, σκορπώντας χαμόγελα και στους φίλους της ομάδας, βλέποντας τον πρώτο τους σκόρερ να αγκυροβολεί στο λιμάνι.

Ο Ελ Αραμπί, που σπάει τα κοντέρ και φέτος, αφού όπως βλέπετε στο widget της Opta έχει 16 γκολ με μόλις 52 τελικές και έχει πετύχει έξι γκολ παραπάνω από τα expected.

Πηγή: sport24.gr