Σάββατο, 13 Φεβρουάριος 2021 10:46

Ξεκινούν από Δευτέρα προπονήσεις στη Football League

Γράφτηκε από τον
Ξεκινούν από Δευτέρα προπονήσεις στη Football League

Η κυβέρνηση και η επιτροπή Λοιμωξιολόγων άναψαν το “πράσινο φως” ώστε να ξεκινήσει η Football League, που είναι το μοναδικό επαγγελματικό πρωτάθλημα στην Ευρώπη που παραμένει στον “πάγο”.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, ανακοίνωσε χθες το απόγευμα ότι από αυτή τη Δευτέρα αρχίζουν οι προπονήσεις για την τρίτη τη τάξει κατηγορία της χώρας. Ετσι η “Μαύρη Θύελλλα” ετοιμάζεται να μπει στο γήπεδο, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται να γίνει γνωστή και η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος. Ο ΠΣΑΠ ανακοίνωσε ακόμα ότι μάχεται και για την έναρξη των υπόλοιπων πρωταθλημάτων, όπως της Γ’ εθνικής. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: “Μεγάλη ημέρα η σημερινή για τον σύνδεσμό μας, αφού μετά από μεγάλη μάχη ήρθε η δικαίωση και από
τη Δευτέρα (15/2) οι ποδοσφαιριστές της Football League θα επιστρέψουν στις ομαδικές προπονήσεις. Ο αγώνας μας δεν θα σταματήσει μέχρι την έναρξη και την ολοκλήρωση όλων των επαγγελματικών πρωταθλημάτων. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στην Α' Εθνική Γυναικών, στη Γ' Εθνική Ανδρών και στο σύνολο του ερασιτεχνικού αθλητισμού και θα παλέψουμε μαζί τους μέχρι την δικαίωση των αιτημάτων τους”.